H Meghan Markle έβαλε το πιο κομψό φόρεμα για αυτό το καλοκαίρι

H Meghan Markle έβαλε το πιο κομψό φόρεμα για αυτό το καλοκαίρι

Πόσο κομψή και σοφιστικέ επιλογή!

GettyImages 948098728

Mε τις θερμοκρασίες να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα το καλοκαίρι φαντάζει ακόμα πιο κοντά και μας επιτρέπει να ονειρευόμαστε sundresses και αέρινες δημιουργίες… σαν αυτές που έβαλε η Meghan Markle και μας άφησε για μια ακόμα φορά με το στόμα ανοιχτό. Συγκεκριμένα παρευρέθηκε χθες, στο πλευρό πάντα του Πρίγκιπα Harry, στο Commonwealth Youth Forum φορώντας ένα midi, ριγέ Altuzarra φόρεμα με κουμπιά σε ασπρόμαυρες αποχρώσεις.

Στους ώμους της έριξε ένα φαρδύ, μαύρο Camilla & Marc blazer ενώ ολοκλήρωσε το look της με ένα ζευγάρι strappy πέδιλα Τamara Mellon και μία crossbody τσάντα Οroton. Mας φανταζόμαστε ήδη με ένα παρόμοιο φόρεμα –γιατί το συγκεκριμένο κοστίζει 1.450 δολάρια- jean μπουφάν και εσπαντρίγιες από κάτω, να ενσαρκώνουμε τη γαλλική φινέτσα σε ένα απλό σύνολό μας. Η Μeghan απέδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν είναι οπαδός των «άκαμπτων», αυστηρών εμφανίσεων αλλά των ανάλαφρων και ανεπιτήδευτων επιλογών και το έκανε φορώντας το πιο cool καλοκαιρινό φουστάνι.
Δες επίσης: H Meghan Markle & πρίγκιπας Harry: Ζήτησαν το πιο ταπεινό δώρο για το γάμο τουςMeghan Markle & πρίγκιπας Harry: Ζήτησαν το πιο ταπεινό δώρο για το γάμο τους