Vassilis Zoulias: Όλα όσα είδαμε στο μαγευτικό show του σχεδιαστή στο βροχερό Ζάππειο

Vassilis Zoulias: Όλα όσα είδαμε στο μαγευτικό show του σχεδιαστή στο βροχερό Ζάππειο

Ρούχα προσεγμένα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και παραμυθένια ατμόσφαιρα σε ένα show που θα μείνει για καιρό χαραγμένο στη μνήμη μας

Ο καιρός ήταν εχθρός του. Ο Βασίλης Ζούλιας είχε ετοιμάσει πολλά όμορφα πράγματα για την επίδειξη μόδας του στο Ζάππειο Μέγαρο το Σάββατο, 23 Οκτωβρίου, αλλά όπως λένε, όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει. Η δυνατή βροχή, όμως, δεν ήταν ικανή να σταματήσει τις εκατοντάδες κόσμου που όχι μόνο δεν παραπονέθηκαν για τις καιρικές συνθήκες, αλλά ήρθαν ενθουσιασμένοι να παρακολουθήσουν ένα ακόμη show του "μετρ" του κομψού γυναικείου στυλ.

LP1 1412
LP1 1486

Η demi-couture συλλογή του οίκου Vasslis Zoulias, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016-17, ήταν βασισμένη στη Fiona Von Thyssen, το iconic μοντέλο της Vogue, που ήταν παράλληλα ο τελευταίος έρωτας του Αλέξανδρου Ωνάση και μια γυναίκα που μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων, κάθε φορά που έμπαινε σε ένα χώρο. Το κορίτσι με το "υπέροχο θλιμμένο βλέμμα και την αριστοκρατική ομορφιά" ήταν η έμπνευση του σχεδιαστή για τη μαγευτική κολεξιόν που παρουσιάστηκε στο Ζάππειο.

LP1 1537

Θηλυκές σιλουέτες, πολυτελή υφάσματα, προσοχή στη λεπτομέρεια, chic τσάντες και ψηλοτάκουνες μυτερές γοβες Vassilis Emmanuel Zoulias, αλλά και πρωτότυπα κοσμήματα του Pericles Kondylatos ήταν όλα τα στοιχεία που συνέθεσαν μια συλλογή φτιαγμένη για τη γυναίκα που είναι η ενσάρκωση της λέξης "elegance".

LP1 1618
LP1 1571
LP1 1640
LP1 1708
LP1 1716
LP1 1774
LP1 1753
LP1 1795

Μαγεία!

φωτογραφίες: Λευτέρης Παρτσάλης για το Queen.gr