Η Jessica Alba έχει δώσει μία και μοναδική στυλιστική συμβουλή στις κόρες της

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η Jessica Alba έχει δώσει μία και μοναδική στυλιστική συμβουλή στις κόρες της

Και παρόλο που είναι μόλις 8 και 5 ετών την ακολουθούν πιστά.

JessicaAlbaFamilyGoBrunchgVPoV74XaJbx

Αν έχεις μαμά μία σταρ του βεληνεκούς της Alba, με άπειρες red carpet εμφανίσεις στο ενεργητικό της, συνεργασία με Α-list σχεδιαστές και πρωταγωνιστικό ρόλο στις καμπανιές κολοσσών στον χώρο της μόδας και της ομορφιάς, όπως Revlon και Piaget, τότε σίγουρα μεγαλώνεις σε ένα σπίτι γεμάτο ακριβά ρούχα, αξεσουάρ και καλλυντικά. Σε ένα σπίτι που το name-dropping των fashion designers λογικά είναι μεγαλύτερο από αυτό των οικογενειακών φίλων. Όλα αυτά είναι απλά συμπεράσματα στα οποία καταλήγουν όσοι παρατηρούν από μακριά τους αγαπημένους τους ηθοποιούς ... δεν σημαίνει όμως ότι επαληθεύονται πάντα.

Η οικογένεια Alba-Warren σε πλήρη απαρτία

Και το ζωντανό παράδειγμα που διαψεύδει το κανόνα που λέει ότι οι stars είναι υπερφίαλες και σπάταλες, είναι η Jessica. Tην 35χρονη, Αμερικανίδα ηθοποιό, δεν την ενδιαφέρει να μάθει στην 8χρονη Honor Marie και στην 5χρονη Haven Garner, να ξεχωρίζουν την τσάντα Saint Louis του Goyard από την κλασική Monogram του Louis Vuitton. Το ακριβώς αντίθετο! Έχει δώσει λοιπόν ήδη μία πολύ βασική στυλιστική συμβουλή στις μικρές της και την ανέλυσε σε συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό InStyle: «Δεν τους μιλάω για brands, ποτέ δεν το έκανα. Επίσης δεν δίνω ποτέ βάση στην αξία των πραγμάτων. Δεν χρειάζεται να ξέρουν πόσο κοστίζει το καθετί» τονίζει η star. «Πρέπει τα κορίτσια να εντυπωσιάζονται από το αντικείμενο καθεαυτό και να μην θαυμάζουν μόνο ό,τι είναι ακριβό. Η Honor, παραδείγματος χάριν, φοράει πολλά ρούχα της ξαδέρφης της, Μia, που είναι τρία χρόνια μεγαλύτερη», συνεχίζει η Alba. Επίσης είπε πως ακόμα και πολλές κούκλες (Barbies) έχουν περάσει στα χέρια των κοριτσιών της τώρα που η Mia τις έχει βαρεθεί.

jessica alba family out for lunch in beverly hills 6

Εδώ την βλέπουμε, σε βόλτα στο Beverly Hills, με την κόρη της Honor Marie

Η Jessica Alba θέλει με αυτό τον τρόπο να διδάξει στις κόρες της πως τα υλικά αγαθά δεν είναι το παν και πως δεν πρέπει να καθορίζουν αυτά, και μόνο αυτά, την αξία ορισμένων πραγμάτων. Μπορείς να ντυθείς πολύ όμορφα και χωρίς να ξοδέψεις αμύθητα ποσά, όπως μπορείς να παίξεις και να διασκεδάσεις και με second hand παιχνίδια. Και είναι ωραίο αυτό να το καταλάβουν οι μικρές από μία τόσο τρυφερή ηλικία. Good job Jessica!