Ένα είναι το χρώμα που θα φοράς το 2017

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ένα είναι το χρώμα που θα φοράς το 2017

Και όχι δεν είναι το μαύρο. Προσπάθησε περισσότερο. 

balenciaga ss 2017

Λίγο πριν μπει η νέα χρονιά έχουμε δύο αγαπημένες fashion συνήθειες, η μία είναι να ξεχωρίζουμε από τώρα τις τάσεις που θα μας απασχολήσουν την άνοιξη. Η άλλη είναι να μαθαίνουμε το χρώμα του επόμενο έτους. Και το Pantone μας βοηθάει σε αυτό. Πριν από μερικές μέρες αποκάλυψε το νέο «It Color» και δεν έχει τίποτα κοινό με το Rose Quartz και το Serenity Baby Blue που κυριάρχησαν το 2016.

Balenciaga S/S 2017
Η απόχρωση που αναμένεται να μας σαγηνέψει (εντάξει υπερβολή, αλλά σίγουρα θα μας φτιάξει τη διάθεση) ονομάζεται «Greenery» και είναι ένα πολύ «ζωντανό και ζεστό yellow green». Για να γίνουμε πιο παραστατικές είναι η πράσινη απόχρωση που είχε ο αγαπημένος βάτραχος Kermit από το «The Muppet Show». Σύμφωνα με το Pantone είναι μία επιλογή συνώνυμη με την «αναγέννηση και την επανεκκίνηση».

emilio pucci ss2017 41

Αν έκλεισες τις υποθέσεις σου και έκανες ξεκαθαρίσματα το 2016, το 2017 είναι εποχή για καινούργιες αρχές και αυτό θα φανεί και στην γκαρνταρόμπα σου. Αυτή την φωτεινή πράσινη απόχρωση την είδαμε στις συλλογές των οίκων Balenciaga, Pucci, Michael Kors και Kenzo για την σεζόν S/S 2017 και την ξεχωρίσαμε. Όχι επειδή είναι η πιο κομψή που έχουμε δει τελευταία, ας είμαστε ειλικρινείς. Αλλά γιατί είναι σίγουρα η πιο αισιόδοξη. Και έτσι πρέπει να ξεκινάει το νέο, fashion έτος...θετικά!

Emilio Pucci S/S 2017