Πώς να ντυθείς σαν Ninja και να είσαι πιο στυλάτη από ποτέ!

Πώς να ντυθείς σαν Ninja και να είσαι πιο στυλάτη από ποτέ!

Μας το δείχνει η Diesel Black Gold μέσα από τις νέες της δημιουργίες.

Diesel Black Gold FW1710004

Οι στολές των Ιαπώνων Νinja ήταν η πηγή έμπνευσης για τον καλλιτεχνικό διευθυντή των Diesel Black Gold, Andreas Melbostad, και τη νέα συλλογή του brand επηρεασμένη από ένα αστικό πεδίο μάχης. Η αινιγματική στάση των μυστικών πρακτόρων και μισθοφόρων της Άπω Ανατολής συνάντησε μέσα από τα ρούχα και αξεσουάρ Diesel Black Gold F/W 2017-18, τις πιο ενδιαφέρουσες ιαπωνικές πολεμικές τέχνες.
Κιμονό, με υφασμάτινες ζώνες τυλιγμένες γύρω τους, νάιλον παντελόνια, denim τουνίκ και τα μπουφάν-υβρίδια ποδηλατικού και επίσημου παλτό, είναι μόνο μερικά από τα κομμάτια που ξεχωρίσαμε για τον επόμενο χειμώνα . Eπίσης τα σακάκια με το ninja «κλείσιμο» μπροστά, αλλά και τα δερμάτινα μπουφάν στολισμένα με ιαπωνικά μονογράμματα, κέντρισαν την προσοχή μας.

Η Νinja αισθητική οριοθετεί και την γυναικεία collection Diesel Black Gold F/W 2017-18. Δερμάτινα φορέματα, πλισέ φούστες, καθώς και ένα πουκάμισο κατασκευασμένο από τζιν ύφασμα με καπιτονέ ένθετα νάιλον, μας ξετρέλανε. Το ίδιο και οι Ninja μπότες, αλλά και αυτές τύπου μοτοσικλετιστή, που ολοκλήρωναν τόσο τα σύνολα των ανδρών όσο και των γυναικών.
Αυτό το δυναμικό, urban μείγμα της Δυτικής αισθητικής με την Ανατολική φιλοσοφία, είναι αυτό που κάνει ακόμα μία collection Diesel Black Gold τόσο ξεχωριστή!