Ορκωμοσία Τραμπ: Να ντύσεις ή να μη ντύσεις τη Μελάνια;

Ορκωμοσία Τραμπ: Να ντύσεις ή να μη ντύσεις τη Μελάνια;

Ένα (σεξπιρικό) ερώτημα έχει διχάσει τους επαγγελματίες της βιομηχανίας μόδας από την πρώτη στιγμή της ανάδειξης της Μελάνια Τραμπ σε Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Με την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ την Παρασκευή το σχίσμα εξακολουθεί να απασχολεί τα media. Ψηλή, αδύνατη και πρώην μοντέλο, η Μελάνια Τραμπ αντιμετωπίζει ένα νέο είδος "αστυνομίας της μόδας" καθώς μεγάλοι μόδιστροι είτε αρνούνται να αναλάβουν το ντύσιμό της εξαιτίας της πολιτικής του συζύγου της είτε επιθυμούν να την κάνουν μούσα τους.

Η Μελάνια Τραμπ που έχει φωτογραφηθεί για το GQ (τολμηρά) και για τη Vogue (ντυμένη νύφη) γνωρίζει πολύ καλά ότι η επιλογή του φορέματος για το βράδυ της Παρασκευής στο πάρτυ που θα ακολουθήσει την ορκωμοσία του συζύγου της θα είναι η πιο σημαντική ενδυματολική απόφαση της ζωής της.

Είναι δύσκολο να βρεις ένα υπέροχο φόρεμα γι αυτή την ορκωμοσία", δήλωσε ο Ντόναλντ Τραμπ στους New York Times. Έχει απόλυτο δίκιο.

Ιστορία ντυμένη με υφάσματα

Από το ροζ μεταξωτό φόρεμα της Μέιμι Άιζενχάουερ στη λευκή, σιφόν τουαλέτα με τον ένα ώμο έξω δια χειρός του 26χρονου Αμερικανοταϊβανού σχεδιαστή Jason Wu που φόρεσε η Μισέλ Ομπάμα το 2009, τα φορέματα που επιλέγουν οι Πρώτες Κυρίες στον χορό που ακολουθεί την ορκωμοσία του προέδρου εκτίθενται στο Εθνικό Μουσείο Αμερικανικής Ιστορίας Σμιθσόνιαν.

Ο πήχυς για την Μελάνια έχει τοποθετηθεί πολύ ψηλά.Η Μελάνια Τραμπ ξέρει το παιχνίδι των εντυπώσεων

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr