Το αξεσουάρ που έχει ξετρελάνει όλες τις fashion bloggers κοστίζει λιγότερο από 20€

Το αξεσουάρ που έχει ξετρελάνει όλες τις fashion bloggers κοστίζει λιγότερο από 20€

Kαι μπορεί να αναβαθμίσει όλα σου τα σύνολα.

b920e064b4f6844298b40dd03834e885
4372003800 1 1 1
metallica6

Όταν είδαμε την προηγούμενη σεζόν τις συλλογές των Prada και Victoria Beckham, μας εντυπωσίασαν οι μεγάλες δερμάτινες ζώνες που μοιάζουν με κορσέ (corset belts) και φορούσαν πολλά από τα μοντέλα, αλλά δεν αισιοδοξούσαμε πως είναι από τα accessory trend που είναι πιθανό να κατέβουν από την πασαρέλα και να βγούνε στον δρόμο. Το αντίθετο, μας φάνηκε εξεζητημένη –αν και fashionable- επιλογή. Οι αμέσως επόμενες όμως εμφανίσεις κάποιων street style stars, σαν την Taylor Tomasi Hill και την Margaret Zhang, οι οποίες τις είχαν συνδυάσει με oversized ανδρικά πουκάμισα, φάνηκε να μας διαψεύδει. Ευτυχώς! Σήμερα, έξι μήνες μετά μερικές από τις πιο διάσημες κυρίες του πλανήτη, όπως η Gigi Hadid και η Kim Kardashian, έχουν υιοθετήσει το συγκεκριμένο αξεσουάρ σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις τους.

Και το κερασάκι σε αυτή την «τούρτα της μόδας»; Το πιο γνωστό economy brand παγκοσμίως, τα Zara, κυκλοφόρησαν μία κομψή, δερμάτινη corset belt η οποία κοστίζει μόνο 17,95€ και έχει ξετρελάνει όλες τις fashionistas.

Zώνη Zara
Αυτό το αξεσουάρ μπορεί να δώσει ένα twist ακόμα και στο πιο συμβατικό σου outfit. Φοριέται πάνω από φαρδύ T-shirt και τζιν, με shirt dress και μπότες, ακόμα και με loose jumpsuit και sneakers. Kαι το καλό δεν είναι μόνο ότι αυτή τη στιγμή είναι το πιο στυλάτο είδος ζώνης που μπορείς να βάλεις, αλλά είναι και αυτό που θα κάνει τη μέση σου να δείχνει πιο λεπτή και ντελικάτη και θα τονίζει την καμπύλη των γλουτών σου. Ξεχνά τις obi belts, ανήκουν σε περασμένες εποχές. Η ζώνη-κορσέ είναι η μόνη που χρειάζεσαι φέτος.