Αυτά είναι το νέα αγαπημένα παπούτσια των stars και σίγουρα τα είχες και εσύ κάποτε

Αυτά είναι το νέα αγαπημένα παπούτσια των stars και σίγουρα τα είχες και εσύ κάποτε

Άρα μπορείς να τα βρεις και να τα ξαναφορέσεις.

021717 celeb dr martens 7

Δεν υπάρχουν πολλά shoe brands που να διατηρούνε την πολυμορφία τους, να αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στυλ και ιδιοσυγκρασίες και να βρίσκονται στην επικαιρότητα τις τελευταίες δεκαετίες, αυτό είναι γεγονός. Η εξαίρεση όμως στον παραπάνω στιλιστικό κανόνα, έρχεται από την Μεγάλη Βρετανία και δεν είναι αλλά από τα all time classic αρβυλάκια των μαθητικών μας χρόνων, τα Dr. Martens.
Συνώνυμο της rock αισθητικής και των metal ακουσμάτων όταν πηγαίναμε ακόμα γυμνάσιο και λύκειο, κομμάτι για να κάνεις fashion statement σήμερα. Τα συγκεκριμένα μποτάκια είναι το καινούργιο αντικείμενο φετίχ των Hollywood stars και από την Katy Perry μέχρι και την Jessica Alba τα έχουν υιοθετήσει στις casual εμφανίσεις τους.
Εύχρηστα και στιλάτα είναι τα κατάλληλα παπούτσια για να φορέσεις τώρα που ο καιρός είναι ακόμα κρύος, τόσο με floral φορέματα για grunge looks όσο και με jeans ή legging για street urban outfits. Δες παρακάτω ποιες stars δεν τα αποχωρίζονται και πάρε ιδέες για το πώς να τα εντάξεις στο ντύσιμό σου.

Katy Perry

021717 celeb dr martens 11


Jessica Alba

021717 celeb dr martens 10 copy


Gwen Stefani

021717 celeb dr martens LEAD


Gigi Hadid