Like! Aυτά είναι σήμερα τα πιο διάσημα παπούτσια στο Instagram

Like! Aυτά είναι σήμερα τα πιο διάσημα παπούτσια στο Instagram

Και δεν είναι κάποιο είδος sexy πέδιλων!

Aν παρατηρείς πραγματικά προσεχτικά τα super-cool κορίτσια στο Instagram και τις αναρτήσεις τους τους τελευταίους δύο μήνες, δεν μπορείς να μην έχεις προσέξει ένα κοινό χαρακτηριστικό. Και όχι, δεν αναφερόμαστε στα posts με μαγιό που έχουν αρχίσει δειλά δειλά να κάνουν την εμφάνισή τους, ούτε στις φωτογραφίες με απόλυτα καλοκαιρινά outfits που μας παίρνουν το μυαλό. Μιλάμε για ένα αξεσουάρ πιο casual, πιο αθλητικό, ιδανικό για όλες τις εποχές και απαραίτητο για να δημιουργήσεις athleisure σύνολα και την άνοιξη.

Τα εμβληματικά sneakers VaporMax της Nike μπορεί να επανακυκλοφόρησαν τον Μάρτιο και να έχουν ήδη εξαντληθεί (για τις fans των αθλητικών θα ξαναβγούν στην αγορά στο τέλος του μήνα) αλλά οι fashionistas που ακολουθούμε στο αγαπημένο μας app πρόλαβαν και τα απέκτησαν/φωτογράφισαν/ανέβασαν.

CEB1CEBDCEB4CF81CEB9CEBACEBF CF80CEB1CF80CEBFCF85CF84CF83CEB9 CEB3CEB9CEB1 CF84CF81CEB5CEBECEB9CEBCCEBF air vapormax flyknit

Με αυτή την σειρά! Γι’ αυτό το Instagram μας έχει κατακλυστεί τις τελευταίες μέρες από φωτογραφίες καλοντυμένων και στυλάτων γυναικών που τα φοράνε με διαφορετικούς και ευφάνταστους τρόπους.

Και ξέρετε τι λένε... «αν δεν είναι στο Ιnsta δεν είναι της μόδας», οπότε τα συγκεκριμένα Nike είναι σίγουρα το hot sneaker trend της σεζόν.