#TOUCH IT: Η νέα σειρά τζιν της Replay με την πιο σέξι εφαρμογή!

Ερμιόνη Σαρρή
#TOUCH IT: Η νέα σειρά τζιν της Replay με την πιο σέξι εφαρμογή!

Φόρεσέ τα όπως η Irina Shayk, η Joan Smalls και η Stella Maxweel!

Τι να φορέσω σήμερα; Κάθε πρωί η ίδια ερώτηση! Θέλουμε να δείχνουμε σέξι και κομψές, χωρίς να φαίνεται ότι έχουμε προσπαθήσει πολύ για την εικόνα μας. Πώς, όμως, μπορούμε να απογειώσουμε το στυλ και την αυτοπεποίθησή μας; Η απάντηση είναι πιο απλή από όσο μπορεί να πιστεύεις. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι το τζιν σου! Και όμως, αν επιλέξεις το κατάλληλο τζιν που σε κολακεύει και το μετατρέψεις στο κεντρικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου, δεν θα χρειαστείς τίποτα περισσότερο!

Ανακαλύψαμε το ιδανικό για εμάς στη νέα συλλογή της REPLAY TOUCH. Είναι ό,τι πιο άνετο έχεις δοκιμάσει μέχρι σήμερα, ενώ αναδεικνύει τη σιλουέτα σου, χάρη στην υπέροχη απαλή υφή του. Είναι πρωτοποριακό και είναι το μυστικό για να λάμψεις φορώντας… απλώς το τζιν σου!

Θα «αγκαλιάσει» τις καμπύλες σου, καθώς διαθέτει 100% ελαστικότητα, όπως όλα τα παντελόνια της σειράς Hyper! Αυτό σημαίνει ότι θα σε κάνει να δείχνεις πιο καλλίγραμμη και θα δώσει την οπτική εντύπωση ότι φοράς ένα νούμερο μικρότερο, για να ξεπεράσεις επιτέλους τις μικρές σου ανασφάλειες και να κυκλοφορείς γεμάτη αυτοπεποίθηση. Στα συν σημείωσε ότι χάρη στην πατέντα της Replay και το υλικό RECALL System, δεν σχηματίζει τσακίσεις στους γλουτούς και τα γόνατα κατά τη διάρκεια της κίνησης. Έτσι, τα πόδια σου θα δείχνουν αψεγάδιαστα!

touch it

Θα το αγαπήσεις γιατί συνδυάζει όλα τα στοιχεία που κάνουν ένα Replay jean αναγνωρίσιμο, αλλά με έναν λιτό και κομψό τρόπο που εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή και εμφάνιση. Είναι το κομμάτι που με τους κατάλληλους συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ μπορεί να απογειωθεί και δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Το TOUCH είναι ένα διαχρονικό τζιν και αυτό γιατί δεν έχει κοψίματα και έντονα στοιχεία, τα οποία έχουν αντικατασταθεί από premium ετικέτες και λεπτομέρειες με ένα ζεστό ροζ φινίρισμα!

Οι εικόνες από την καμπάνια της γνωστής εταιρείας με τα δημοφιλή μοντέλα Irina Shayk, Joan Smalls και Stella Maxweel αρκούν για να καταλάβεις ότι έχει δημιουργηθεί για να αναδείξει την πιο θηλυκή και γοητευτική πλευρά κάθε γυναίκας. Ποζάρουν μόνο με τα TOUCH τους και δείχνουν πιο σέξι από ποτέ! Είναι ακαταμάχητες και μόνο που κινούνται… Δοκίμασέ τα και εσύ για να νιώσεις σιγουριά σε κάθε σου βήμα. Συνδύασέ τα με το χαμόγελό σου και λάμψε σε κάθε σου εμφάνιση!



Θα τα βρεις σε όλα Replay Stores, στα πολυκαταστήματα Attica αλλά και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.