Power Flower: Η νέα συλλογή ρούχων της Silvian Heach είναι ό,τι πιο αισιόδοξο θα δεις φέτος!

Power Flower: Η νέα συλλογή ρούχων της Silvian Heach είναι ό,τι πιο αισιόδοξο θα δεις φέτος!

Και έχει πολλά ντελικάτα, θηλυκά κομμάτια που θα λατρέψεις.

SILVIAN HEACH SS17 7
SILVIAN HEACH SS17 1

Με κύριο πρωταγωνιστή τη φύση και τα floral στοιχεία, η νέα συλλογή SS17 της Silvian Heach έρχεται να προσφέρει μοντέρνες προτάσεις για τις εμφανίσεις σας, από το πρωί μέχρι το βράδυ! Εντυπωσιακά μπουκέτα λουλουδιών, πολύχρωμα σχέδια και κοσμήματα, κάνουν την εμφάνισή τους σε σχέδια και αξεσουάρ, δίνοντας στο look σας έναν αέρα φρεσκάδας και θηλυκότητας. Οι παπαρούνες, οι μαργαρίτες και τα τριαντάφυλλα πρωταγωνιστούν σε όλα χρώματα και μοτίβα, δημιουργώντας ένα κλασσικό κομψό στυλ, κατάλληλο για καθημερινές αλλά και για βραδινές εμφανίσεις ενώ key looks της σεζόν αποτελούν τα see-thru φορέματα!

Οι δαντέλες παντρεύονται με εντυπωσιακά κεντημένα αξεσουάρ και συνδυάζονται άψογα σε ρούχα με έντονα prints όπως οι μπλούζες με γεωμετρικά μοτίβα και οι floral φούστες με λεπτομέρειες από διαφάνεια. Από την συλλογή δεν λείπουν τα botanical στοιχεία ενώ στα must have της σεζόν ανήκουν τα σατέν bomber jackets με κεντήματα και τα maxi φορέματα με παγιέτες.

SILVIAN HEACH SS17 6

Όσο για το outwear η γκάμα επιλογών είναι εντυπωσιακή καθώς περιλαμβάνει τα πάντα! Destructed jackets, σακάκια, καπαρντίνες από σιφόν ή κεντημένη organza σε άλφα γραμμή, λινά κοστούμια και maxi γιλέκα. Τα πουκάμισα -που προσωπικά ξεχωρίσαμε- είναι δανεισμένα από την ανδρική γκαρνταρόμπα και σε βοηθάνε να δημιουργήσεις ένα manish retro look. Έχοτυν φέτος μετατραπεί σε θηλυκά κομμάτια χάρη στις φωτεινές δαντέλες, τα κεντημένα αξεσουάρ και τα εντυπωσιακά σχήματα. Ίσως η πιο feminine collection που έχουμε δει τελευταία...
Ιnfo: Esse Due Showroom Artiana, Γρηγορίου Λαμπράκη 36, Γλυφάδα , τηλ. 2109616146