H νέα συλλογή ρολογιών Swarovski για τη σεζόν F/W 2017 μας εντυπωσίασε

H νέα συλλογή ρολογιών Swarovski για τη σεζόν F/W 2017 μας εντυπωσίασε

Η νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, με τα ανεπιτήδευτα αλλά απόλυτα λαμπερά ρολόγια της Swarovski, κάνει τη σύγχρονη γυναίκα να νιώθει τολμηρή και ακαταμάχητη κάθε στιγμή της ημέρας.

SP Visual 07 S RGB
BASELWORLD BOOTH
BASELWORLD NATHALIE CLOSEUP
BASELWORLD CLOSEUP

Κομψά ή τολμηρά, διαχρονικά ή σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας, τα νέα ρολόγια περιλαμβάνουν ευκολοφόρετα κομμάτια για κάθε γούστο με την αδιαμφισβήτητη αξία της Swarovski. Αυτός ο συνδυασμός αποδεικνύεται εκρηκτικός για την επιτυχία του brand, όπως εξηγεί ο Διευθύνων Σύμβουλος της Swarovski, Robert Buchbauer: «Με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε ότι ο τομέας των ρολογιών της εταιρείας μας ξεπερνάει τις παγκόσμιες τάσεις του κλάδου. Ενώ πολλοί κατασκευαστές ρολογιών υφίστανται πτώσεις που φτάνουν σε διψήφια νούμερα, τα ρολόγια μας αναπτύσσονται με ρυθμό που υπερβαίνει το 30%.

Αυτό οφείλεται στη μοναδικότητα των ρολογιών της Swarovski, τα οποία συνδυάζουν την ελβετική κατασκευή με τον άψογο σχεδιασμό και την απαράμιλλη λάμψη, ενώ παράλληλα είναι προσιτά ώστε να αναβαθμίζουν το καθημερινό στυλ των γυναικών που τα φορούν».

Η πλούσια και πολυσυλλεκτική συλλογή αυτής της σεζόν ακτινοβολεί ακαταμάχητη λάμψη με φόντο τη γοητεία που μπορεί να εκπέμπει η πόλη, για να αναδείξει την προσωπικότητα της κάθε σύγχρονης γυναίκας, όπου κι αν βρίσκεται, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.