Γιατί βλέπουμε αυτό το top παντού φέτος το καλοκαίρι;

Διονυσία Καλαποθαράκου
Γιατί βλέπουμε αυτό το top παντού φέτος το καλοκαίρι;

Είναι ξεχωριστό και πολύ κολακευτικό!

Aυτό το καλοκαίρι, θα είμαστε ειλικρινείς, τα εντυπωσιακά trends δεν μας έχουν λήψει! Από το millennial pink μέχρι το χοντρό καρό (aka gingham), έχουμε φορέσει ήδη διάφορα prints και έχουμε τολμήσει να πειραματιστούμε με τους όγκους σε loose παντελόνες και φούστες σε άλφα γραμμή. Στο «κεφάλαιο top» όμως ένα trend έχει επικρατήσει αυτούς τους μήνες, και δεν είναι άλλο από τις μπλούζες με τα πολύ φουσκωτά μανίκια, οι οποίες στην αγγλική fashion ορολογία είναι γνωστές ως «bubble-sleeved blouse» (=μπλούζες με μανίκια-φούσκες).


Είμαστε σίγουρες πως στο Instagram έχεις ήδη βαρεθεί να τις βλέπεις, καθώς έχουν φορεθεί, το τελευταίο διάστημα, από τα πιο στυλάτα κορίτσια του διαδικτύου. Συνδυάζονται ιδανικά με ψηλόμεσο jean σε στενή γραμμή, με pencil φούστα αλλά και με shorts.

Γενικά επειδή έχουν ιδιαίτερα «θεατρικά» μανίκια και είναι μια εκκεντρική επιλογή για το πάνω μέρος του συνόλου μας, καλό είναι να διαλέξουμε κάτι «πιο ήσυχο» για να το συνδυάσουμε. Επίσης μπορείς να βρεις, αυτή την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τέτοια κομμάτια σε όλα τα economy brands και να τα προσθέσεις άμεσα στην βαλίτσα των διακοπών σου. Δες σε τι Instagram posts τα έχουμε αποθεώσει έως τώρα και υιοθέτησε και εσύ παρόμοιες πόζες μόλις αποκτήσεις το δικό σου!