H κόρη της Cindy Crawford στην πιο cool φωτογράφιση της έως τώρα

H κόρη της Cindy Crawford στην πιο cool φωτογράφιση της έως τώρα

Να τολμήσουμε να πούμε ότι η Kaia Gerber είναι πιο όμορφη από την μητέρα της, ή είναι «ιεροσυλία»;

H δεκαπεντάχρονη κόρη της Cindy Crawford και του Rande Gerber, Kaia Gerber, ακολουθεί με πιστή ευλάβεια τα χνάρια της μητέρας της στο modelling. Και με τέτοιον γονιδιακό συνδυασμό σε πρόσωπο και σώμα, δεν μας κάνει καμία εντύπωση. Το αντίθετο! Η πανέμορφη έφηβη πρόσφατα φωτογραφήθηκε για την καμπάνια των T-shirts που προήλθαν από τη συνεργασία Hanes X Karla. Εκείνη διάλεξε ένα λευκό crop top που το συνδύασε με ένα ψηλόμεσο mom jean, ενώ μαζί της στην καμπάνια –φορώντας διαφορετικά σχέδια λευκών tops- εμφανίζονται ο Justin Bieber και η Joan Smalls.

H στυλίστρια Karla Welch, και το «ήμισυ» αυτής της συνεργασίας, δήλωσε πως η ιδέα για αυτή την collection με basic, άσπρα μπλουζάκια, της γεννήθηκε το 2012 όταν και είχε την επιμέλεια του στυλ του Justin στην περιοδεία που έκανε τότε. «Έψαχνα μανιωδώς να του βρω ένα μακό T-shirt με καλή ποιότητα, σωστό μήκος και άψογη εφαρμογή και δεν έβρισκα τίποτα... μέχρι που σκέφτηκα να φτιάξω τα δικά μου». Όλα τα μπλουζάκια είναι custom made για τους celebrities που τα φοράνε και ανταποκρίνονται στο ύφος και στις ενδυματολογικές τους απαιτήσεις.

Η Κaia δήλωσε για το δικό της Hanes X Karla crop top, «είναι τόσο εύκολο στο να το συνδυάζεις με τα πάντα και να εφαρμόζει τέλεια!». Αν και για να είμαστε δίκαιοι είναι δύσκολο να φανταστούμε κάτι που δεν θα έδειχνε υπέροχο πάνω της.