Στην Αρχαία Αγορά με sixties φόρεμα η Brigitte Macron

Στην Αρχαία Αγορά με sixties φόρεμα η Brigitte Macron

Μάθε σε ποιον Οίκο Μόδας ανήκει αυτό το μπλε φουστάνι.

IMG 6728
IMG 6735
IMG 6733

Στην Αρχαία Αγορά, ξεναγήθηκε το πρωί μετά τις 10.30, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Brigitte Macron. Τη σύζυγο του Προέδρου της Γαλλίας υποδέχθηκε στον χώρο, η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, Σίσσυ Παυλοπούλου, η οποία μετά το τέλος της ξενάγησης έδωσε στην κυρία Macron ένα χρυσό κολιέ με αρχαιοελληνικό σχέδιο.

Η Πρώτη Κυρία φόρεσε αμέσως το δώρο της δηλώντας ενθουσιασμένη από αυτό και τονίζοντας πως «της θυμίζει Αρχαία Ελλάδα». Η Brigitte έβαλε το κολιέ πάνω από το μπλε ρουά φόρεμά της, το οποίο ήταν mini, αμάνικο με αυστηρή λαιμόκοψη και sixties γραμμή, παλαιότερη δημιουργία του Οίκου Μόδας Louis Vuitton.

Oλοκλήρωσε το look της με μαύρες εσπαντρίγιες με λουράκι στον αστράγαλο, μαύρα τετράγωνα γυαλιά ηλίου και μαύρη τσάντα, κάνοντας έναν ακόμα δυναμικό χρωματικό συνδυασμό –μετά τον ασπρόμαυρο χθες- αυτόν του μαύρου-μπλε. Όταν δημοσιογράφοι την ρώτησαν τι εντυπώσεις έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής από το 24ωρό της στην Αθήνα, εκείνη απάντησε χαμογελαστή: «Je ne pars plus! Je reste», το οποίο σημαίνει «Δεν φεύγω. Θα μείνω!». Πολύ θα το θέλαμε και εμείς!