Η βασίλισσα των ψηλοτάκουνων, η Victoria Beckham, σχεδιάζει sneakers

Διονυσία Καλαποθαράκου
Η βασίλισσα των ψηλοτάκουνων, η Victoria Beckham, σχεδιάζει sneakers

Όχι δεν είναι hoax!

Η Victoria Beckham, είναι η γυναίκα που έχει πει ένα από τα πιο γνωστά fashion quote, το «Δεν μπορώ να συγκεντρωθώ πάνω σε flat παπούτσια», για να τονίσει το πόσο άρικτα συνδεδεμένη είναι η εικόνα της, και η ύπαρξή της ολόκληρη, με τα ψηλοτάκουνα παπούτσια. Αυτή η γυναίκα λοιπόν που έβγαζε της 12ποντες γόβες της μόνο όταν κοιμόταν, ξεκινά τώρα το πιο εκπληκτικό εγχείρημα της: μια συνεργασία με την Reebok. Και όχι, αυτό δεν είναι ψεύτικη είδηση!
Μετά από μια χρονιά συνεργασιών, όπως ήταν για αυτήν η προηγούμενη, συμπεριλαμβανομένης μίας capsule συλλογής ρούχων για τα Target και μίας συνεχιζόμενης συνεργασίας με την εταιρία προϊόντων ομορφιάς και περιποίησης, Estée Lauder, η σχεδιάστρια ενώνει τις δυνάμεις της με ένα μεγάλο sport brand για να δημιουργήσει μία νέα συλλογή αθλητικών ειδών, σηματοδοτώντας έτσι την «εισβολή» της και στην αγορά αυτών των προϊόντων. Η εταιρία αυτή δεν είναι άλλη από την Reebok και αν ψάχνεις ήδη λεπτομέρειες σχετικά με την collection Reebok x Victoria Beckham, δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί, είναι πιθανό όμως ότι αυτή η συνεργασία θα κρατήσει για καιρό και θα περιλαμβάνει τόσο ρούχα, όσο και παπούτσια.

«Εδώ και πολύ καιρό ευχόμουν να μου δοθεί η ευκαιρία να ‘τοποθετήσω’ την αισθητική μου μέσα σε ένα αθλητικό περιβάλλον», δήλωσε η Beckham στο πλαίσιο μίας ανακοίνωσης που έκανε το brand. «Η συνεργασία μου με την Reebok θα μου επιτρέψει να αναπτύξω το όραμά μου για τη μόδα σε μια νέα κατηγορία ρούχων και αξεσουάρ. Είναι εξαιρετικά συναρπαστικό για εμένα το να δουλέψω με ένα τόσο εμβληματικό label που αποτελεί την επιτομή της πίστης μου στην ενθάρρυνση των γυναικών στο να είναι η καλύτερη εκδοχή τους», τόνισε η σχεδιάστρια. Την ίδια στιγμή εκείνη ανεβάζει posts στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φορώντας το πολύ αγαπητό μοντέλο sneakers της Reebok, το Club C και μας κάνει να οραματιζόμαστε τα επόμενα trainers που θα σχεδιάσει εκείνη για την εταιρία. Η Beckham έρχεται να προστεθεί και αυτή στον ολοένα και αυξανόμενο κατάλογο των γυναικών-συνεργατών της Reebok που αποτελούν έμπνευση για όλες μας και περιλαμβάνουν ονόματα όπως η Ariana Grande, η Gigi Hadid, η Aly Raisman και η Teyana Taylor. Κάτι μας λέει πως τώρα που η Victoria αποφάσισε να βγάλει τα 12ποντά της θα «τρέξει ελεύθερη» σε ένα νέο, δημιουργικό «χωράφι».