Γιατί η Kendall Jenner λείπει από τις Εβδομάδες Μόδας;

Γιατί η Kendall Jenner λείπει από τις Εβδομάδες Μόδας;

Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο της τελευταίας χρονιάς δεν εμφανίστηκε σε κανένα show και όλοι αναρωτιούνται γιατί.

Η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, με την οποία θα πέσει η αυλαία του «Μήνα της Μόδας», ξεκίνησε την Τρίτη, με τη Gigi Hadid, τη Bella Hadid και την Kaia Gerber να βρίσκονται ήδη εδώ και μερικές μέρες στη γαλλική πρωτεύουσα, μετά τη συμμετοχή τους σε πολυάριθμα shows στο Μιλάνο. Αυτό που όλοι έχουν παρατηρήσει όμως είναι η απουσία της Kendall Jenner από οποιοδήποτε show κατά τη διάρκεια των Fashion Weeks σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο και Παρίσι.

Η Jenner, που στα τέλη του 2017 εκθρόνισε τη Gisele Bundchen κερδίζοντας τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου του πλανήτη (η Gisele κατείχε τον τίτλο από το 2002), αυτές τις μέρες παραμένει στις ΗΠΑ και μάλιστα δεν συμμετείχε ούτε στο show του οίκου Tod’s στο Μιλάνο (όπου συμμετείχαν οι αδερφές Hadid), παρόλο που είναι το κεντρικό πρόσωπο της νέας καμπάνιας του brand για την ανοιξιάτικη συλλογή του.

Γιατί απουσιάζει λοιπόν από τις Εβδομάδες Μόδας; Σύμφωνα με το αμερικανικό People, το διάσημο μοντέλο «χρειαζόταν ένα διάλειμμα μετά το κουραστικό 2017». Και παρόλο που η ίδια πηγή αναφέρει πως «δεν είναι κάτι σοβαρό», ενώ άλλη πηγή δηλώνει πως «η Kendall είχε άλλες ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις φέτος», όλοι αναρωτιούνται αν αυτή η απουσία της κρύβει κάτι παραπάνω.

Δες ακόμα: Η Gigi Hadid μόλις έκανε μια θεαματικά κομψή εμφάνιση στο Παρίσι