Δες αποκλειστικές backstage φωτογραφίες της Gigi Hadid

Δες αποκλειστικές backstage φωτογραφίες της Gigi Hadid

Λίγο πριν ξεκινήσει το TOMMYNOW fashion show στο Μιλάνο.

19. Group Shot With Tommy Gigi BTS TommyNow Milan SS18
21. On Set Gigi BTS TommyNow Milan SS18
23. On Set Gigi BTS TommyNow Milan SS18

Το TOMMYNOW «DRIVE» ταξίδεψε στο Μιλάνο μαζί με την παγκόσμια πρέσβειρα του brand Gigi Hadid, της οποίας αποκλειστικά εδώ στο Queen.gr θα δεις backstage φωτογραφίες πριν το show, και look για άντρες και γυναίκες που είναι άμεσα διαθέσιμα για αγορά, χάρη σε ένα εμπορικό δίκτυο σε πάνω από 70 χώρες. Το πλήρως ανανεωμένο σόου εμπειριών TOMMYNOW για την Άνοιξη του 2018, ένωσε τη μόδα με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, γιορτάζοντας τη συνεργασία μεταξύ της Tommy Hilfiger και της Mercedes-AMG Petronas Motorsport.

Το TOMMYNOW “DRIVE”, ήταν ένα βιωματικό high-energy event, χτισμένο γύρω από τη μόδα, την καινοτομία και τον γεμάτο αδρεναλίνη κόσμο της Formula 1. Εμπνευσμένο από την αγάπη του Tommy Hilfiger για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, το show συνδύασε την ταχύτητα και την αμεσότητα με μία vintage νοσταλγία. Το TOMMYNOW για την Άνοιξη 2018, το τέταρτο fashion show της εταιρείας γι’ αυτή τη σεζόν, έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Milan Fashion Week, την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018 στις 9μ.μ. στο Milano Congressi. Πατώντας στην επιτυχία των πρώτων τριών σόου TOMMYNOW, το σόου της Άνοιξης 2018 βασίστηκε στo χαρακτηριστικό «See now, Buy Now» concept της Tommy Hilfiger, καθώς όλα τα look της πασαρέλας ήταν άμεσα διαθέσιμα για αγορά μέσω ενός συστήματος καναλιών σε πάνω από 70 χώρες.

Η εμπειρία του fashion show TOMMYNOW έφτασε στην πόλη με πρωταγωνιστές τις μεγαλύτερες επιτυχίες της συλλογής για την Άνοιξη 2018. Είναι cool, γεμάτη αυτοπεποίθηση και κάθε look της είναι άμεσα διαθέσιμο για αγορά. Η συλλογή είναι ένας φόρος τιμής στη μακροχρόνια αγάπη του Tommy για τους αγώνες ταχύτητας, συνδυάζοντας την αμερικάνικη κληρονομιά με τον σύγχρονο αθλητισμό για τον άνδρα και τη γυναίκα. Η συλλογή παίζει μοναδικά πάνω στις αναλογίες και τα σχήματα, με απρόσμενες ανατροπές στα σύμβολά και σχεδιαστικές ερμηνείες πάνω στις ρίγες, τα καρό και τα παλιότερα λογότυπα. Το πρωτοπόρο πνεύμα της Tommy Hilfiger δυναμώνει από τη συνεργασία της με την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της Φόρμουλα 1 Mercedes-AMG Petronas Motorsport, βάζοντας νέα όρια σε μια εμπειρία που σε καθηλώνει, ενώ παράλληλα παραμένει προσβάσιμη σε όλους μέσω της εφαρμογής TOMMYNOW SNAP. Πάμε!

ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΕΣ
Το TOMMYNOW «DRIVE» σημάδεψε την παγκόσμια παρουσίαση της capsule συλλογής TommyXGigi για την Άνοιξη του 2018. Η Gigi Hadid, διεθνές supermodel, είναι η παγκόσμια πρέσβειρα των γυναικείων συλλογών TOMMY HILFIGER που περιλαμβάνουν είδη ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, γυαλιά ηλίου, ρολόγια και αρώματα. Η capsule συλλογή TommyXGigi γιορτάζει την ταχύτητα, από την αγάπη του Tommy για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό μέχρι το γρήγορο ρυθμό ζωής της Gigi.
Πατώντας πάνω στην επιτυχία του σόου TOMMYNOW για το Φθινόπωρο του 2017, η εταιρεία συνεχίζει να κάνει την πασαρέλα πιο δημοκρατική και να παρουσιάζει look τόσο από την ανδρική, όσο και από τη γυναικεία HILFIGER COLLECTION συλλογή.
TOMMYNOW «DRIVE»
Πάνω από 2.000 προσκεκλημένοι, μεταξύ αυτών καταναλωτές, δημοσιογράφοι, αγοραστές, VIP και influencers της βιομηχανίας μόδας, απόλαυσαν και εμπνεύστηκαν από αυτό το μοναδικό σόου. Οι καλεσμένοι καθηλώθηκαν από την ενέργεια του TOMMYNOW «DRIVE» μέσα από ένα φουτουριστικό τούνελ πολλών οκτανίων αλλά και τους πραγματικούς ήχους αγώνων της Φόρμουλας 1, προσφορά των ηχείων Bose, όπως και από τους LED φωτισμούς των αγώνων ταχύτητας. Βίωσαν αυτή τη συναρπαστική εμπειρία χάρη στο F1 Race Simulator και το F1 Pitstop Challenge, ευγενική προσφορά της Mercedes-AMG Petronas Motorsport..

#WhatsYourDrive
#TOMMYNOW
#TommyXGigi