Η attrattivo γίνεται 30 και το γιορτάζει όλο το χρόνο!

Η attrattivo γίνεται 30 και το γιορτάζει όλο το χρόνο!

Το κορυφαίο ελληνικό brand στον τομέα της γυναικείας μόδας κλείνει 30 χρόνια παρουσίας στο χώρο και το γιορτάζει, μαζί με το κοινό, όλο το έτος!

Το 2018 θα είναι για το brand αλλά και για όλα τα κορίτσια μια μεγάλη γιορτή! Kάθε μέρα για την attrattivo θα είναι διαφορετική, κάθε μέρα θα είναι γιορτή. Θα γιορτάσει διοργανώνοντας πολλές και δημιουργικές ενέργειες που υπογραμμίζουν τη μεγάλη πορεία της εταιρείας στην ελληνική αγορά μέχρι σήμερα, αλλά και αξιοποιώντας τη γνώση που έχει στη μόδα. Η attrattivo ανοίγει το δρόμο προς το μέλλον παρουσιάζοντας το επόμενο βήμα της, έτοιμη να μπει στην 4η δεκαετία της και να γράψει μία ακόμα νέα σελίδα στην ιστορία της.

Ξεκινώντας δυναμικά τον Μάρτιο και μέχρι το τέλος του χρόνου, η attrattivo μας προσκαλεί σε μία μεγάλη ετήσια γιορτή με πολλούς διαγωνισμούς, δώρα και fashion twists. Κάθε μήνα, θα ανακοινώνεται κάτι νέο, δημιουργώντας μία σειρά από activations που θα ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο το community της εταιρείας. Φυσικά, το brand δεν θα μπορούσε να γιορτάσει τα 30 του χρόνια χωρίς να δημιουργήσει μία μεγάλη έκπληξη που θα αποκαλυφθεί στο κοινό τον Μάιο. To κορίτσι της attrattivo που αγαπά τη σύγχρονη πλευρά της μόδας και δεν φοβάται να αναδείξει τη θηλυκή, ρομαντική αλλά και πολύ δυναμική πλευρά της, θα έχει τη δυνατότητα να γνωρίσει μία νέα εκδοχή του εαυτού της, και να βυθιστεί σε έναν κόσμο που θα τονώσει τις στιλιστικές της συνήθειες, δίνοντας ένα νέο νόημα στην γκαρνταρόμπα και την καθημερινότητα της.

Stay tuned στις εξελίξεις. Ακολούθησε και χρησιμοποίησε το hashtag των γενεθλίων #30YRSattrattivo ώστε να μένεις συντονισμένη αλλά και να είσαι εσύ μία από τις μεγάλες τυχερές!

Χρόνια Πολλά attrattivo!

Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/attrattivo/
Follow us on Instagram: https://www.instagram.com/attrattivo_official/

#attrattivo #attrattivogirl ##30YRSattrattivo #30ToWish #30ToKiss