Urban κομψότητα και minimal αισθητική για τη νέα collection 'ΑLE S/S 2018

Urban κομψότητα και minimal αισθητική για τη νέα collection 'ΑLE S/S 2018

Η νέα συλλογή συνεχίζει να χτίζει τον casual chic χαρακτήρα του brand δημιουργώντας τις πιο στυλάτες ιστορίες για την άνοιξη και το καλοκαίρι.

826A7763
KAPL4552
KAPL3726
DSC 2305
DSC 3652

Η σχεδιαστική ομάδα της ΆLE συνεχίζει τη λογική που ξεκίνησε την σεζόν που μας πέρασε, και δημιουργεί για αυτήν τη νέα collection της; τρεις διαφορετικές σειρές, χτίζοντας ακόμα περισσότερο, το σοφιστικέ, street ύφος του brand.

Οι τρεις επιμέρους σειρές & ιστορίες της νέας συλλογής, περιλαμβάνουν μέσα όλες τις μεγάλες τάσεις, εναρμονισμένες στο ύφος της ΆLE και παρουσιάζονται μέσα από το φωτογραφικό φακό τριών εξαιρετικών φωτογράφων, του Γιάννη Μπουρνιά, του Γιώργου Καπλανίδη και του Γιώργου Βελισσάρειου.

Στη σειρά De-construction οι εντάσεις «παίζουν» με τους όγκους και τις υφές των ρούχων. Το layering προσαρμόζεται στους κανόνες του minimal chic, εστιάζοντας στην κομψότητα, ενώ η κυριαρχία του λευκού και του μαύρου είναι αδιαμφισβήτητη. Την ίδια στιγμή οι μικρές εξάρσεις χρώματος της σειράς έρχονται μέσα από το καταλυτικό κόκκινο!

Η Emotion είναι η πιο συναισθηματική σειρά της νέας συλλογής, και πηγάζει από την ευαισθησία των floral patterns! Είναι τόσο εικαστική η χροιά των συνόλων της, που αντέχουν το «ακατέργαστο» styling και αποζητούν το φευγάτο make up!

Η πιο loose σειρά της ‘ALE, για αυτή τη σεζόν, είναι η Shades, η οποία εγκαταλείπει το φορμαλισμό για χάρη της θηλυκότητας! Οι vintage δαντέλες, οι διαφάνειες -ακόμη και στα twin sets, οι μεταλλικές υφές και η έμφαση στο χρώμα είναι οι κυρίαρχες τάσεις στη σειρά – κι όταν λέμε χρώμα εννοούμε όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου σε ένα σύνολο!

Η νέα συλλογή βρίσκεται ήδη στα καταστήματα αλλά και στο e-shop του brand www.ale.com.gr.