September Issues: Τα ωραιότερα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας του πλανήτη

September Issues: Τα ωραιότερα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας του πλανήτη

Το τεύχος Σεπτεμβρίου αποτελεί, παραδοσιακά, το πιο σημαντικό τεύχος όλου του χρόνου για ένα περιοδικό μόδας. Ποια ξεχώρισαν φέτος;

Είναι κι επίσημα φθινόπωρο - όσον αφορά τον κόσμο της μόδας. Τα πολυαναμενόμενα τεύχη Σεπτεμβρίου των σημαντικότερων τίτλων της βιομηχανίας έχουν φτάσει πια στα περίπτερα και μας προετοιμάζουν για τη νέα σεζόν, δείχνοντάς μας πώς να υιοθετήσουμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν στο γυναικείο ντύσιμο.

Ποια είναι τα εξώφυλλα που ξεχώρισαν φέτος; Δες τα όλα στην παραπάνω photo gallery, όμως, πριν από αυτό, δες το δικό μας αγαπημένο εξώφυλλο, παρακάτω:

Best September Cover: US VOGUE

MTQwNzUxNzc1MDI3MTc3MjYw

Τίποτα δεν είναι τυχαίο για την Anna Wintour. Με αυτό το εξώφυλλο, η ίδια "έχρισε" την Kendall ως το επίσημο it girl του κόσμου της μόδας, ενώ παράλληλα έκανε τη Vogue το πιο relevant έντυπο στην ψηφιακή εποχή.
Plus: Το styling της φωτογράφισης σε κάνει να θέλεις να γίνεις κι εσύ ίδια με την Jenner - άρα ο σκοπός του εξωφύλλου επετεύχθη.
Trivia: Το εξώφυλλο αυτό είναι το September issue με τα περισσότερα likes στο Instagram από όλα τα περιοδικά μόδας του πλανήτη.

Διάβασε ακόμα:

Trend forecasting: Το στυλ στα σακάκια που θα λατρέψουμε το φθινόπωρο!