Navy look και το χειμώνα με τη νέα συλλογή του Tommy Hilfiger!

Navy look και το χειμώνα με τη νέα συλλογή του Tommy Hilfiger!

Μπορεί το καλοκαίρι να πέρασε, ωστόσο, φέτος τον χειμώνα καλό είναι να αφήσουμε το θαλασσινό αεράκι να μας δροσίσει, γιατί η μόδα τη νέα σεζόν επιτάσσει NavyLook!

Στο δρόμο που χάραξαν οι celebrities, όπως η Αμερικανίδα καλλονή Gigi Hadid, αυτή τη χρονιά αξίζει να ψάξουμε για τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα μας χαρίσουν ένα άψογο ναυτικό στυλ!


Το ναυτικό μπλε είναι το must χρώμα της σεζόν και το καλό νέο είναι ότι πρόκειται για ένα συνδυασμό χρωμάτων που κολακεύει όλες τις γυναίκες, ενώ θα μας επιτρέψει να «παίξουμε» με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς.


Πώς θα αποκτήσουμε το χαλαρό αλλά εκλεπτυσμένο look που θέλουμε

Η νέα συλλογή του οίκου TommyHilfiger «Welcome to America», για το Φθινόπωρο και τον Χειμώνα του 2016 και 2017 αντίστοιχα, περιέχει μοναδικά κομμάτια που θα «απογειώσουν» το στυλ μας και θα μας βοηθήσουν να αποκτήσουμε το χαλαρό, αλλά παράλληλα σοφιστικέ και εκλεπτυσμένο look που θέλουμε και μπορεί να μας βγάλει ασπροπρόσωπες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι δημιουργίες του οίκου μας ταξιδεύουν στη Νέα Υόρκη της δεκαετίας του 1920 και εμείς βλέπουμε τα αγαπημένα στοιχεία της κληρονομιάς του brandνα ξαναγεννιούνται μέσα από μια φρέσκια και αισιόδοξη ματιά.

Ο Tommy Hilfiger επανασχεδιάζει τη φετινή σεζόν τις ναυτικές μαρινιέρες και με μια μοντέρνα ματιά συνδυάζει το παλιό και το καινούριο σε μια συλλογή που πραγματικά γοητεύει: Από απαλά μεταξωτά και ρομαντικά πουκάμισα μέχρι αθλητικά σικ ρούχα, άνετα πλεκτά και print με τατουάζ.

2016.11.23 Tommy FB post photo 1

Για τη δουλειά, το ραντεβού, τη βόλτα με τους φίλους: Η συλλογή «Welcome to America» μπορεί να μας καλύψει σε κάθε περίσταση και όπως ο ίδιος ο Tommy Hilfiger είπε, η collection του για το Φθινόπωρο του 2016 «γιορτάζει την αβίαστη, τη διά χειρός πολυτέλεια».

Πρόκειται για ένα στυλ «καθαρό και ακριβές» το οποίο, σύμφωνα με τον Tommy Hilfiger, «συνδυάζει τις tailored γραμμές με πολλαπλά layers και με ενδυματολογικές λεπτομέρειες».

FW16 GiGi Look 10

Με τον Tommy Hilfiger το στυλ μας βάζει πλώρη

Αυθεντική και αισιόδοξη,με ναυτικές λεπτομέρειες και επιρροές από τα ρούχα της σκληροτράχηλης δουλειάς των εργατών, η νέα συλλογή υποδημάτων για γυναίκες και άντρες και αξεσουάρ, δίνει μια νέα κατεύθυνση στη μόδα φέτος το Χειμώνα.


Η κουλτούρα του παλιού κόσμου συναντά την αυτοπεποίθηση του νέου στη νέα συλλογή του Tommy Hilfiger, εν αναμονή μίας νέας κατεύθυνσης της μόδας που καταφτάνει για να αντικαταστήσει το κλασικό, καθώς κυνηγάμε το «Αμερικάνικο Όνειρο».


Δείτε μερικά από τα μοναδικά υποδήματα από τη συλλογή «Welcome to America».

FW56821524211 I1285SABELLA 16A
FW56821833990 L1285AYLA 25C
FW56821834214 L1285AYLA 26C
FW56822036214 S1285ABRINA 1A
EN56821875990 L1385YON 10Z

Ανακάλυψε τη Tommy Hilfiger συλλογή στα ομώνυμα καταστήματα και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.