«Τouch»... it! H Irina Shayk, η Joan Smalls και η Stella Maxwell «άγγιξαν» το νέο Replay jean

«Τouch»... it! H Irina Shayk, η Joan Smalls και η Stella Maxwell «άγγιξαν» το νέο Replay jean

Και όχι μόνο! Το δοκίμασαν κιόλας και βλέπουμε το αποτέλεσμα σε ένα super stylish video.

Η Replay παρουσιάζει το TOUCH, ένα νέο πρωτοποριακό γυναικείο jean παντελόνι με υπέροχη απαλή υφή που έρχεται να πραγματοποιήσει την επιθυμία όλων των γυναικών: να φαίνονται και να αισθάνονται σέξι και ταυτόχρονα άνετα, φορώντας απλώς το jean τους!

touchit SINGLE BLUE WASHES

• Διαθέτει εκπληκτική απαλότητα, εσωτερικά και εξωτερικά
• Διαθέτει 100% ελαστικότητα, όπως όλα τα παντελόνια της σειράς Hyper, τονίζοντας τις γραμμές του σώματος και δημιουργώντας ταυτόχρονα την οπτική εντύπωση ενός νούμερου μικρότερου από το κανονικό.
• Επιπλέον, χάρη στο υλικό RECALL system, πατέντα της Replay, δεν σχηματίζει τσακίσεις στα γόνατα και τους γλουτούς κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Το νέο Replay Touch είναι το νέο jean που θα αγαπήσεις. Διαθέτει όλα τα στοιχεία που κάνουν ένα Replay jean αναγνωρίσιμο αλλά με έναν λιτό και κομψό τρόπο που εξασφαλίζει άψογη εφαρμογή και εμφάνιση. Το έντονα στοιχεία και τα κοψίματα έχουν αφαιρεθεί για ν’ αντικατασταθούν από premium ετικέτες και λεπτομέρειες με ένα ζεστό ροζ χρυσό φινίρισμα.
Πρωταγωνίστριες της διαφημιστικής καμπάνιας είναι τα τρία πασίγνωστα supermodel Irina Shayk, Joan Smalls και Stella Maxweel, που ποζάρουν φορώντας μόνο το jean τους. Όμως το TOUCH, με τις απόλυτα θηλυκές και σέξι γραμμές, που τονίζει τέλεια τα σώματά τους, αναδεικνύεται ο απόλυτος star της καμπάνιας.

Ιnfo:
#touch #touchit #replay #replayjeans|
Διαθέσιμο σε όλα τα Replay Stores, στα πολυκαταστήματα Attica και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

www.replayjeans.com