Αν εφαρμόσεις αυτά τα 2 tricks στις φωτογραφίες σου θα σου ζητάνε όλοι ραντεβού!

Αν εφαρμόσεις αυτά τα 2 tricks στις φωτογραφίες σου θα σου ζητάνε όλοι ραντεβού!

Θα περάσεις το online dating σε άλλα επίπεδα!

38bc0be3ded3682557b9092fa22d2791
16110202 232509707199673 8333553206529359872 n

Κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου και βαριέσαι αυθόρμητα να βγεις έξω. Από την άλλη όμως έχεις διάθεση για να φλερτάρεις και να γνωρίσεις νέα άτομα. Πριν από μία δεκαετία θα λέγαμε πως τα θέλω σου συγκρούονται με τις πράξεις σου άρα μην ελπίζεις σε άμεσο ραντεβού αν δεν δραστηριοποιηθείς και δεν πάρεις σβάρνα τα μπαρ. Σήμερα όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Γυρνάς τη μία μετά την άλλη τις φωτογραφίες στο Tinder μέχρι να βρεις σε ακτίνα χιλιομέτρων τον πιο εμφανίσιμο, μιλάς με διάφορους «γνωστούς των γνωστών» στο FB και σου στέλνουν direct messages άτομα που θαυμάζουν το profile σου στo Instagram. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Πως μέσω των social media έχεις διευρύνει τον κύκλο των ανδρών με τους οποίους έχεις επαφή και άρα τους πιθανούς υποψηφίους για να βγεις ραντεβού άμεσα. Εμείς σου δίνουμε τα δύο μόνο tricks που πρέπει να εφαρμόσεις πριν τραβήξεις και ποστάρεις την επόμενη φωτογραφία σου για να κάνεις αυτό το «άμεσα» που γράφαμε παραπάνω ΤΩΡΑ! Και να δεις τον αριθμό των προτάσεων που έχεις για online dating να εκτοξεύεται!

Πρώτο trick: Xαμογέλασε και γύρε ελαφριά το κεφάλι σου στο πλάι
Μία μελέτη που δημοσιεύτηκε τώρα στο Evidence Based Medicine επιβεβαιώνει αυτό που όλες γνωρίζαμε κατά βάθος: όταν χαμογελάμε γινόμαστε πιο ελκυστικές στους άντρες. Επίσης όταν γέρνουμε το κεφάλι μας στο πλάι φαινόμαστε πιο αθώες και ευάλωτες και αυτό είναι hot.
Δεύτερο trick: Tέντωσε το κορμί σου
Ναι καλά, διάβασες. Μην ανεβάζεις φωτογραφίες όπου σκύβεις, καμπουριάζεις, είσαι κουλουριασμένη. Φαίνεται ότι κάτι φοβάσαι, ότι βρίσκεσαι σε θέση άμυνας. Αντίθετα πόζες που αποπνέουν χαλαρότητα και συνάμα αυτοπεποίθηση, είναι πολύ γοητευτικές. Άπλωσε τα πόδια σου, ξεδίπλωσε το κορμί σου και άνοιξε τα χέρια σου. Οι προτάσεις για ραντεβού θα πέσουν βροχή!