Ιn Her Shoes: Επιχείρηση 3ήμερο σε 5 απλά βήματα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Ιn Her Shoes: Επιχείρηση 3ήμερο σε 5 απλά βήματα

...Πρώτον διαλέγεις το αγαπημένο σου ζευγάρι παπούτσια από τα Replay Stores, δεύτερον το outfit που θα τα συνδυάσεις, τρίτον διαλέγεις «το αγαπημένο σου ζευγάρι παπούτσια από τα Replay Stores»... α, συγνώμη αυτό το είπαμε ήδη!

photo 12

Η Zendaya έχει κυκλοφορήσει ένα πολύ αγαπημένο τραγούδι που λέγεται Replay και είναι το αγαπημένο μου κάθε φορά ετοιμάζω την βαλίτσα των διακοπών μου. Το βάζω στην διαπασών, και αρχίζω να κουνιέμαι ρυθμικά γύρω από το σακβουαγιάζ πετώντας μέσα ό,τι μου έρχεται πρώτο στο μυαλό. Το αποτέλεσμα; Να απολαμβάνω μεν το τραγούδι, αλλά να βρίσκομαι στον προορισμό μου, πλήρως αποπροσανατολισμένη, με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα, 3 διαφορετικές σαγιονάρες, ένα βραδινό φόρεμα (που φυσικά δεν ταιριάζει με τα ψηλοτάκουνα) και μαγιό.

Συνήθως απουσιάζουν βασικά πράγματα, όπως σορτσάκια, πετσέτες, αέρινα φορεματάκια για όλη την μέρα και φυσικά τα κατάλληλα ζευγάρια παπούτσια που είναι ιδανικά για τις συνθήκες που επικρατούν στο εκάστοτε μέρος που θα αποφασίσεις να επισκεφτείς. Μία φόρα θυμάμαι δεν είχα πάρει καθόλου sneakers μαζί παρά μόνο ανοιχτά πέδιλα... το βασικό στοιχείο της εκδρομής ήταν η πεζοπορία! Για να μην ξαναζήσω λοιπόν και φέτος το ίδιο προσωπικό δράμα, αποφάσισα να φερθώ ώριμα, οργανωμένα, να βγάλω στην επιφάνεια την «ενήλικη» πλευρά μου... και να πάω για ψώνια στην Replay.

photo 11
photo 05
RP3E0002S 0061 black 1
photo 04
RPA50006S 0056 tan 3
photo 02
GWS36 000 C0018S 061 F
photo 10 copy

To 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος έχω ήδη κανονίσει να πάω στην Βαρκελώνη για να παρακολουθήσω την μία μέρα από το τριήμερο Mουσικό Φεστιβάλ Primavera, αλλά φυσικά και να βγω, να περπατήσω κατά μήκος της Barceloneta, να ψωνίσω στην Passeig De Gràcia, να κάνω βόλτες στα στενά της Γοτθικής Συνοικίας. Για να τα κάνω όλα αυτά, τα διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, χρειάζομαι πέντε απλά πράγματα: Χρόνο (τσεκ), Καλή Παρέα (τσεκ), Διάθεση (τσεκ), Τα Σωστά Ρούχα (τσεκ) και last but not least... Πέντε Διαφορετικά Replay Ζευγάρια Παπούτσια, ένα για κάθε μέρα και για κάθε νέο στόχο-αξιοθέατο στην «Επιχείρηση 3ήμερο».

Τα pool sliders με την ψηλή σόλα
Μπορεί οι άντρες να μην τα λατρεύουν, αλλά εμείς τα αγαπάμε γιατί μας επιτρέπουν να είμαστε αυθεντικές, sporty και fashionable την ίδια στιγμή. Τα συγκεκριμένα είναι πάρα πολύ ελαφριά, σου δίνουν ύψος, είναι σε ασπρόμαυρες chic αποχρώσεις και μπορείς να τα φοράς όλη την διάρκεια της ημέρα, με jean, κοντή φούστα ή φαρδιά jupe culotte. Ήταν το πρώτο (αλλά όχι το τελευταίο) ζευγάρι που έβαλα στην βαλίτσα μου για το 3ήμερο.


Οι ethnic πλατφόρμες
Απίστευτες άνετες, σε καμηλό βολικό χρώμα που ταιριάζει σχεδόν με όλες τις αποχρώσεις, είναι τέλειες για απογευματινές βόλτες με jeans και marcel tops. Τα κρόσσια είναι το twist που δεν περιμένει ο άλλος να δεις ενώ περπατάς και προσθέτουν αέρα Άγριας Δύσης στο βάδισμά σου. Ο Οscar de la Renta έλεγε «να προχωράς πάντα σαν να σε ακολουθούν τρεις άντρες από πίσω» και με αυτά τα παπούτσια μάλλον θα κάνεις την συγκεκριμένη ρήση, πραγματικότητα.


Τα λευκά sneakers
Αν η τελευταία πενταετία ήταν παπούτσι θα ήταν αυτό το είδος! Διαχρονικό πλέον με την γαλάζια λεπτομέρεια στο πίσω μέρος που το κάνει ξεχωριστό και άκρως καλοκαιρινό. Θα το φορέσω από το πρωί με σορτς μέχρι το βράδυ με φούτερ και παντελόνι. Αξίζει δικαιωματικά την θέση του στο σακβουαγιάζ, στην καρδιά μου... στην ζωή μου!


Tα sexy πέδιλα
Εντάξει αυτά ίσως και να μην είναι απολύτως απαραίτητα για μια ολιγοήμερη εκδρομή, αλλά είναι απολύτως απαραίτητα για να νιώσεις τόσο θηλυκή και fashionable. Αυτό το Replay ζευγάρι έχει layers από κρόσσια και μικρές λεπτομέρειες από χάντρες. Το απόλυτο statement παπούτσι όχι μόνο για αυτή την σεζόν αλλά και για τις επόμενες. Με φαντάζομαι ήδη να πίνω το κρασί μου σε κάποιο σοφιστικέ wine bar στο Born, φορώντας τα.

RH590009S 0057 taupe 3
photo 08
gtrgr


Οι animal printed εσπαντρίγιες
Αν υπήρχε έρωτας με την πρώτη ματιά ανάμεσα σε ανθρώπους και αντικείμενα, τότε εγώ μόλις βρήκα το άλλο μου μισό όταν τις πρωτοαντίκρισα. Το animal print μοτίβο τους τις κάνει απίστευτα classy και ο πάτος τους από σχοινί ανεπιτήδευτες και ευκολοφόρετες. Το ξέραμε πως οι εσπαντρίγιες είναι ένα all day ζευγάρι, απλά η Replay μας το επιβεβαίωσε με τον πιο κομψό τρόπο.


Είναι εύκολο για κάποιον να φανταστεί πως αυτή η βαλίτσα θα κλείσει με μεγάλη δυσκολία και πως τα ρούχα θα παίζουν ρόλο κομπάρσου μέσα της, σε ένα έργο με βασικό πρωταγωνιστή τα νέα Replay παπούτσια μου, αλλά δεν έχει και τόση σημασία γιατί η Zendaya από μέσα τραγουδάει «I wanna put you on repeat, play you everywhere I go, e-e-everywhere I go, play you everywhere I go», είναι καλοκαίρι, ετοιμάζομαι για ταξίδι και συνειδητοποιώ πως αυτό το «Replay» είναι πάρα πολύ ωραίο τελικά... #diplis