Online shopping e-xclusively for you!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Online shopping e-xclusively for you!

Mόλις βιώσαμε την καλύτερη εμπειρία online shopping, μέσα από τις αγορές μας στο e-xclusive.com και θέλουμε να την μοιραστούμε μαζί σας!

017CS0076703 00087 01

Τελευταία έχω πάθει μία εμμονή με το κόκκινο χρώμα. Φταίει που μπήκε το καλοκαίρι, φταίει που ταιριάζει σε ηλιοκαμένες επιδερμίδες, φταίει που είναι διαχρονικά κομψό και πάντα στυλιστικά επίκαιρο... ποιος να ξέρει; Σημασία έχει πως ψάχνω αγωνιωδώς να βρω ρούχα και αξεσουάρ που θα «χορτάσουν» αυτή την «πείνα» μου για shopping. Επίσης τελευταία δεν έχω καθόλου χρόνου να βγω για ψώνια στην αγορά. Αυτά τα δύο δεδομένα αν συνδυαστούν μόνο ένα πράγμα μπορούν να σημαίνουν: online shopping. Και το έκανα πραγματικότητα γρήγορα, εύκολα και απλά μέσα από το πιο cool και φρέσκο διαδικτυακό τόπο αγορών, το e-xclusive.com.

Παντελόνι, e-xclusive.com

017CS0116105 00031 01

To οnline store, με έδρα την Θεσσαλονίκη και γρήγορο shipping σε Ελλάδα και Κύπρο, μου πρόσφερε πολλές ώρες χαράς και αναζήτησης του ιδανικού outfit –σε κόκκινους πάντα τόνους- τις βραδινές ώρες, από τον καναπέ του σπιτιού μου. Σερφάροντας στις κατηγορίες του site ανακάλυψα ένα συγκλονιστικό κόκκινο παντελόνι με βολάν, το οποίο συνδύασα με ένα λευκό μπλουζάκι με κόκκινο lettering (η τελευταία τάση της μόδας όσον αφορά τα logo T-shirts).

Mπλούζα, e-xclusive.com
Από πάνω πρόσθεσα, στο καλάθι αλλά και στην γκαρνταρόμπα μου ένα μαύρο bomber jacket με κόκκινα λουλούδια και ολοκλήρωσα το look μου με ένα βραχιόλι-cuff σε χρυσή απόχρωση. Eπειδή όμως όταν η τιμές είναι τόσο λογικές και η ποικιλία είναι τόσο μεγάλη, κανείς δεν μπορεί να μείνει μόνο σε ένα σύνολο (όπως στην κλασική διαφήμιση με τα πατατάκια που κανείς δεν μπορεί να φάει μόνο ένα) έβαλα μέσα στις αγορές μου και ένα mini κόκκινο-πορτοκαλί φόρεμα ιδανικό τόσο για κομψές εμφανίσεις στην παραλία, όσο και για πρωινές βόλτες στην πόλη.

016CW0505818 00002 01
017CS0077302 00084 01



Και αφού «τελείωσα με τα ψώνια μου», έκλεισα το laptop και συνέχισα να βλέπω τον τελευταίο κύκλο του House of Cards στην τηλεόραση, ένα πράγμα στριφογυρνούσε στην σκέψη μου: θα είναι άραγε τα ρούχα τόσο ωραία όσο φαίνονται στο site; Η απάντηση μου δόθηκε 24 ώρες μετά όταν άνοιξα το πακέτο από το e-xclusive.com και ήταν κάτι παραπάνω από ανακουφιστική!

Bomber jacket, e-xclusive.com
Η ποιότητα και οι γραμμές των ρούχων ήταν άψογες, η αισθητική τους δε υψηλή και η εφαρμογή τους καταπληκτική. Σαν να τα είχες προβάρει σε κάποιο δοκιμαστήριο πριν αποφασίσεις να τα πάρεις. Το παντελόνι κολάκευε τους γλουτούς μου, η μακό μπλούζα που έγραφε «Babe» ήταν από άριστης ποιότητας ύφασμα και στεκόταν τέλεια στους ώμους μου, ενώ το bomber jacket και το φόρεμα ήταν αυτό ακριβώς που έψαχνα καιρό όταν είχα το «κόκκινο» και τα «ψώνια» στο μυαλό μου.

Φόρεμα, e-xclusive.com
Επίσης το cuff bracelet που επέλεξα για δώσω ένα glam twist στο σύνολό μου, είναι τόσο ελαφρύ και λαμπερό που κάτι μου λέει πως δεν θα το βγάλω από πάνω μου όλο το καλοκαίρι.



015JA0031119 00000 01
FullSizeRender


Είχα διαβάσει πριν αρχίσω το online shopping πως η εταιρεία e-xclusive, είναι μια εταιρεία γυναίκειας ένδυσης, με ρούχα και σχέδια για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλους τους τύπους γυναικών. Στην πλειοψηφία τους, τα προϊόντα είναι κατασκευασμένα στην Ελλάδα και ενώ μέσα στην μεγάλη γκάμα προϊόντων μπορείς να βρεις από ρούχα εγκυμοσύνης, μέχρι και μεγάλα μεγέθη.

Bραχιόλι-cuff, e-xclusive.com
Συνεπώς καλύπτει όλες τις ανάγκες μας και το ότι κατασκευάζονται στην Ελλάδα αποτελεί εγγύηση της ποιότητάς τους, αλλά και πάλι μέχρι να περάσουν αυτές οι λίγες ώρες που χωρίζουν εσένα από το πακέτο σου δεν παύεις να έχεις αγωνία για το αν τα ρούχα θα είναι ακριβώς έτσι όπως τα έχεις δει και τα έχεις οραματιστεί.

Όταν ανακαλύπτεις λοιπόν, πως δεν είναι ακριβώς έτσι…αλλά ακόμα καλύτερα, τότε θέλεις να τα φορέσεις και να κυκλοφορείς με αυτά μέσα στο σπίτι! Σε όλες μας αρέσουν οι καθημερινές εκπλήξεις και στην e-xclusive.com φαίνεται ότι συμμερίζονται απόλυτα αυτή την άποψη.