Sporty chic και στις διακοπές…

Διονυσία Καλαποθαράκου
Sporty chic και στις διακοπές…

Η INTERSPORT φροντίζει να μη χάσεις το athleisure στυλ σου ακόμα και στην παραλία!

bfgbf
fvfd

Ioύνιος. Ο μήνας που ακόμα και οι πιο «δειλές» από εμάς βουτάμε στη θάλασσα και κάνουμε τα πρώτα μας μπάνια. Ο μήνας που κανονίζουμε τις διακοπές του καλοκαιριού. Ο μήνας που τρώμε χωρίς ενοχές παγωτά (όση γυμναστική ήταν να κάνεις έχεις κάνει όλο το χειμώνα, τώρα «θερίζεις τους καρπούς των κόπων σου») και διαλέγουμε μαγιό και beachwear αξεσουάρ για να φτιάξουμε επιτέλους το σακ βουαγιάζ των καλοκαιρινών μας εξορμήσεων.

Με όλα αυτά τα ευχάριστα «dos», λοιπόν, στη λίστα μας ο Ιούνιος είναι δικαιωματικά ο αγαπημένος μας μήνας για shopping και με αφορμή αυτή την παραδοχή βρεθήκαμε να κρυφοκοιτάζουμε την καλοκαιρινή συλλογή της INTERSPORT. Εκεί βρήκαμε όλα όσα θα χρειαστεί να πάρουμε μαζί μας! Μαγιό, σαγιονάρες, πετσέτες, σορτσάκια, T-shirts, καπέλα, γυαλιά ηλίου... και η λίστα συνεχίζεται!



Μερικά από τα οποία ξεχωρίσαμε για μοναδικό στυλ στην παραλία; Μαγιό ROXY με halter 70s λαιμόκοψη, που αποτελεί την τελευταία τάση της μόδας, άνετη εμπριμέ παντελόνα για τις βόλτες μας στην παραλία τις απογευματινές ώρες, στυλάτα γυαλιά ηλίου BRUNOTTI και σαγιονάρες Havaianas, από τις οποίες δεν ξέραμε ποιο χρώμα να πρωτοδιαλέξουμε.

Για τις πιο αθλητικές από εμάς, που η θάλασσα δεν είναι μόνο συνώνυμο της χαλάρωσης αλλά και των καλοκαιρινών αθλημάτων, όπως του beach volley, του surfing ακόμα και του water skiing, να μην ξεχνάμε πως είναι σημαντικό να προστατευόμαστε από τον ήλιο. Στα καταστήματα INTERSPORT βρήκαμε εξειδικευμένα T-shirts με UV προστασία, τα οποία διαφυλάσσουν την ευαίσθητη επιδερμίδα μας από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου. Τέτοια κομμάτια εκτιμώνται διπλά και τα προσθέτουμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.



Μαγιό και αξεσουάρ που μπορείς να φοράς όλη τη μέρα στην περίοδο των διακοπών σου ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας και χωρίς να χάνεις το cool ύφος σου και την ανεπιτήδευτη αισθητική σου, έρχονται κατευθείαν από την INTERSPORT και προστίθενται στη λίστα με τα «dos» του Ιουνίου που λέγαμε παραπάνω.
Απόκτησέ τα τώρα και ξεκίνα να ζεις με τον πιο fashionable τρόπο το δικό σου «μεγάλο, φωτεινό καλοκαίρι».

Ανακάλυψε όλη την καλοκαιρινή συλλογή γυναικείων μαγιό στο site της INTERSPORT!