Matchy-Matchy: 5 στυλιστικές συνήθειες που υιοθετούν σήμερα όλες οι 20χρονες

Matchy-Matchy: 5 στυλιστικές συνήθειες που υιοθετούν σήμερα όλες οι 20χρονες

Και ίσως πρέπει να τις ακολουθήσουμε και εμείς, οι λίγο μεγαλύτερες.

Στα 40 φοράς πολύ συγκεκριμένα πράγματα από την γκαρνταρόμπα σου, στα 30 επενδύεις σε κομμάτια-κλειδί και στα 20 είσαι αυθόρμητη και παρορμητική σε ό,τι αφορά το shopping. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως και οι σημερινές 20χρονες δεν ακολουθούν κάποια συγκεκριμένη ρουτίνα και ιεροτελεστία. Πως και αυτές δεν έχουν κάποιες κοινές συμπεριφορές και δεν ακολουθούν ίδιες πρακτικές όταν πρόκειται να ψωνίσουν.
Δες παρακάτω τα πέντε πράγματα που σχεδόν όλες οι 20plus, που ασχολούνται με την μόδα, κάνουν σήμερα και δες ποια από αυτά αξίζει να «αντιγράψεις και εσύ» ακόμα και αν έχουν περάσει πολλά χρόνια από την εποχή που ήσουν 20 χρονών. Όσο ζεις και μεγαλώνεις, μαθαίνεις! Ακόμα και στην μόδα...

Fashion Habits 20 Somethings

Ντύνονται παρόμοια με τις φίλες τους

Έχει ξεπεραστεί το κλισέ της μοναδικότητας. Μοναδική γίνεσαι εξαιτίας του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς σου. Το να φοράς ίδιο χρώμα, ακόμα και κάποιο ίδιο κομμάτι με την φίλη σου δεν είναι προβληματικό... χαριτωμένο θα το έλεγα.

1 Take Selfies Your Outfits Take tip from your favorite

Βγάζουν selfies με τα σύνολά τους

Τις στέλνουν στις κολλητές τους πριν βγούν για να ακούσουν τη γνώμη τους, τις ανεβάζουν στο Instagram, τις κρατάνε στο κινητό τους για να θυμούνται συνδυασμούς που τις κολάκευαν. Η οπτικοποίηση ενός outfit μόνο χρήσιμη μπορεί να σου φανεί!

4 Browse Thrift Shops Unexpected Designer Finds youre

Ψωνίζουν από vintage stores

Έχοντας γαλουχηθεί στην εποχή της παντοδυναμίας των logos είναι δύσκολο να φανταστείς πως μέσα σε ένα μαγαζί με second hand ρούχα και αξεσουάρ μπορείς να ανακαλύψεις θησαυρούς. Και ας ανήκαν κάποτε σε κάποια άλλη. Καμιά φορά τα ρούχα με ιστορία είναι πιο ξεχωριστά και για συναισθηματικούς λόγους, πέρα από αισθητικούς.

7 Look Affordable Alternative Zara every

Δημιουργούν γνήσια αντίγραφα των catwalk looks με ρούχα από τα Zara

Όταν όλα τα economy brands αναπαράγουν αμέσως τα εποχιακά trends, που ορίζουν οι μεγάλοι οίκοι μόδας, με τον πιο οικονομικό τρόπο, τότε γιατί να μην το κάνουμε και εμείς. Δεν είναι στον περισσότερο κόσμο εύκολο το να αποκτήσει ένα bohemian Chloé φόρεμα, ένα αντίστοιχο από τα Ζara όμως;

10 Find Good Tailor Shoe Repairer Build those relationships

Έχουν την προσωπική τους μοδίστρα και τσαγκάρη

Για να επιδιορθώνουν τα vintage κομμάτια που αγοράζουν αλλά και για να κρατάνε σαν καινούργια για πάντα, όλα τα νέα ρούχα και αξεσουάρ τους. Μπορεί να είναι μικρές αλλά είναι ιδιαίτερα πρακτικές!