Βρήκαμε τις πιο stylish ελληνικές τσάντες από κουρελού

Διονυσία Καλαποθαράκου
Βρήκαμε τις πιο stylish ελληνικές τσάντες από κουρελού

Τις βλέπεις στις boho αναρτήσεις στο Instagram και τις θέλεις ΤΩΡΑ; Σου λέμε πού να τις βρεις.

CYMERA 20170515 222545
large kilim tote bag 2
IMG 0973
to mati hobo blue eye
IMG 3947

H Φανή Βογιατζή (aka Maslinda Designs), δημιούργησε την πρώτη της τσάντα από κουρελού το 2009 και από τότε έχει πουλήσει εκατοντάδες από αυτές σε όλο τον κόσμο, από το Παρίσι μέχρι το Τόκιο και από μικρές μπουτίκ μέχρι καταστήματα μουσείων και γκαλερί. Σχέδια εμπνευσμένα από την καθημερινή ζωή των ανθρώπων των ελληνικών νησιών που βρίσκουν χρησιμότητα και ομορφιά στα πράγματα που φαίνονται να έχουν κλείσει τον κύκλο της ζωής τους.

«Βλέποντας αυτά τα πολύχρωμα χαλιά που βρίσκονται σε πάγκους και τα κατώφλια μικροσκοπικών κατάλευκων νησιώτικων σπιτιών (που να ήξερα ότι θα ζουσα σε ένα τέτοιο λίγα χρόνια αργότερα!) ήταν για μένα μια πολύ χαρακτηριστική εικόνα που είχε μέσα της όλη την ουσία του ελληνικού καλοκαιριού», δηλώνει η Φανή και συνεχίζει...

«Θέλοντας να κρατήσω αυτή την αίσθηση της ανεμελιάς για λίγο περισσότερο από το συνηθισμένη εβδομάδα των διακοπών μου και δημιούργησα την πρώτη τσάντα από κουρελού».

Οι πρώτες τσάντες της βγαίναν μόνο σε ένα σχέδιο και δεν είχαν κανένα επαγγελματικό φινίρισμα, αλλά είχαν φτιαχτεί με αγάπη και ενθουσιασμό και αυτό τις έκανε να ξεχωρίζουν. Σιγά σιγά, η συλλογή έχει εξελιχθεί, και σήμερα διαθέτει περισσότερα από 20 διαφορετικά σχέδια, μεγάλες μικρές, στολισμένες και απλές. Είναι το πιο δημοφιλές είδος στο κατάστημα της δημιουργού, στο Etsy, η οποία εξακολουθεί να χαίρεται κάθε φορά που λαμβάνει ένα καινούριο review από πελάτισσες για τις τσάντες της.

Σήμερα, οκτώ χρόνια μετά, η συλλογή Maslinda Designs από τσάντες από κουρελού συνεχίζει ακάθεκτη να εντυπωσιάζει και να αποτελεί το must have item για τις πιο bohemian καλοκαιρινές εμφανίσεις μας.
Ιnfo: www.maslindadesigns.com, www.maslinda.gr