Τα 5 πρώτα πράγματα που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου!

Τα 5 πρώτα πράγματα που πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα σου!

Αυτό το post θα μπορούσε να λέγεται και τι θα έπαιρνες μαζί σου αν ναυαγούσες σε ένα έρημο νησί.

Ναι, είναι τα απολύτως απαραίτητα με τα οποία ακόμη κι αν για κάποιο λόγο (που δεν μπορώ τώρα να φανταστώ, αλλά είμαι σίγουρη ότι υπάρχει) έπρεπε να πάρεις μόλις 5 πράγματα μαζί σου φέτος στις διακοπές θα ήσουν καλυμμένη. Είτε πάρεις μόνο ένα backpack είτε δηλώσεις πάλι υπέρβαρο, αυτά θα πρέπει να είναι μέσα.

Αντηλιακό

im1

2 πράγματα θα πρέπει να φροντίσεις. Πρώτον να έχει υψηλό δείκτη προστασίας (50spf αν μόλις ξεκινάς τα μπάνια, 30spf σε κάθε άλλη περίπτωση), και δεύτερον να μυρίζει ωραία γιατί στην παραλία καλό είναι να μην βάζεις άρωμα, αφού το οινόπνευμα που περιέχουν τα περισσότερα μπορεί σε συνδυασμό με τον καυτό ήλιο να προκαλέσει από ερεθισμό μέχρι έγκαυμα στο δέρμα σου. Κι αν έχεις κάποιο που να κάνει για πρόσωπο ΚΑΙ σώμα ακόμη καλύτερα, ακόμη λιγότερο κουβάλημα.

Γυαλιά ηλίου

im2

Εντάξει, αυτά δεν θα τα βάλεις στην βαλίτσα σου, μάλλον θα τα φοράς. Εκτός αν όπως κι εγώ έχεις κολλήσει με τα VEDI VERO και δεν κατάφερες να διαλέξεις μόνο ένα. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει το ζευγάρι που δεν θα βγάλεις από πάνω σου αυτό το καλοκαίρι, ρίξε μια ματιά στη συλλογή και με ευχαριστείς αργότερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.