Πέντε must have ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

Πέντε must have ρούχα και αξεσουάρ που πρέπει να αποκτήσεις τώρα στις εκπτώσεις

... για να φορέσεις και το επόμενο καλοκαίρι!

Οι εκπτώσεις δεν έχουν τελειώσει ακόμα, τις προλαβαίνεις στο «παρά πέντε» και καλά θα κάνεις να «τρέξεις» για να αποκτήσεις τώρα, σε «έξυπνες τιμές», τα παρακάτω ρούχα και αξεσουάρ που θα σου χρειαστούν σίγουρα και το καλοκαίρι του 2018. Γιατί σε θέματα μόδας πρέπει να είμαστε τρία πράγματα: Eυφάνταστες, γρήγορες και προνοητικές.

Το λευκό ολόσωμο μαγιό
Δεν υπάρχει πιο κλασικό και κομψό σχέδιο μαγιό από ένα ψηλοκάβαλο, «παρτό» ολόσωμο σε άσπρο χρώμα, για να αναδεικνύει και το μαύρισμα που έχεις ήδη αποκτήσει τέλος εποχής. Λίγο 90s, αλά Cindy Crawford φάση, λίγο 50s classy, αν επιλέξεις ένα σε πιο ρετρό σχέδιο, μην διστάσεις να το εντάξεις σήμερα στην γκαρνταρόμπα σου και να το φοράς όλα τα επόμενα καλοκαίρια της ζωής σου.

Το crop jean παντελόνι
Τόσο καλοκαιρινό και τόσο «ανάλαφρο» σχέδιο! Τον χειμώνα μοιάζει λίγο εκτός εποχής αν το συνδυάσεις με αθλητικά ή κλειστά παπούτσια, αλλά τώρα που έχει ζέστη είναι ό,τι πρέπει για flip flops, pool slides και δερμάτινα σανδάλια. Φυσικά το σχέδιο του πρέπει να είναι ψηλόμεσο και καμπάνα, δεν χρειάζεται να το γράψουμε αυτό το θεωρούμε αυτονόητο.

Η ψάθινη τσάντα
Μην νομίζεις πως ήταν ένα φετινό, παροδικό trend. Μπορεί του χρόνου να μην είναι fashionable να κρατάς την basket bag σου εκτός παραλίας, αλλά στην θάλασσα θα την κουβαλάς 100% οπότε γιατί να μην αγοράσεις μια τώρα που θα την πετύχεις σε καλή τιμή; Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν!

Τα pool slides
Τα «άσχημα» παπούτσια του καλοκαιριού, οι γνωστές και ως «παντόφλες πισίνας», δυστυχώς για τους άνδρες που τις απεχθάνονται και ευτυχώς για εμάς που μας βολεύουν, θα είναι και του χρόνου στην μόδα. Οπότε αγόρασε τώρα το αγαπημένο σου σχέδιο από το αθλητικό (ή και όχι) brand που προτιμάς και ετοιμάσου να τις «λιώσεις» και την επόμενη σεζόν.

To floral φόρεμα
Αέρινο, bohemian και ελαφρώς 90s με έναν «ΒΗ 90210 τρόπο», δεν πρόκειται να φύγει από τη μόδα και πολύ μας χαροποιεί αυτό. Άσε που με καλσόν-δίχτυ και αρβύλες φοριέται και τον χειμώνα. Κομμάτι-passepartout, με αισθητική και άποψη και για τους 12 μήνες του χρόνου!