Tην τσάντα που είχες προσέξει το καλοκαίρι... θα την κρατάς και φέτος το φθινόπωρο!

Tην τσάντα που είχες προσέξει το καλοκαίρι... θα την κρατάς και φέτος το φθινόπωρο!

Έχει ξετρελάνει το Instagram και έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές στυλάτες εμφανίσεις από τον «Μήνα της Μόδας» που μόλις ολοκληρώθηκε.

Το αμερικάνικο brand αξεσουάρ, Staud, μπορεί να μην το γνωρίζεις, ένα προϊόν του όμως είμαστε σίγουρες πως έχει δει στο newsfeed του Instagram όλο το καλοκαίρι. Μιλάμε για την τσάντα-καλάθι, η οποία είναι δερμάτινη και κυλινδρική στο εσωτερικό της και έχει από πάνω ένα δίχτυ σαν φιλέ, να τη «συγκρατεί». H εταιρία δημιουργήθηκε το 2015 στο από την Sarah Staudinger και τον George Augusto, και αυτό το κομμάτι της θεωρείται ήδη must have ανάμεσα στο fashion crowd της Αμερικής και της Ευρώπης.

Κοστίζει 320 Ευρώ και μπορείς να το βρεις εδώ γιατί αν νομίζεις πως δεν θα το ξανασυναντήσεις και πως είναι ήδη ξεπερασμένη... είσαι γελασμένη. Συνεχίζουμε να την βλέπουμε στα fashionable accounts που ακολουθούμε και τώρα, αυτή την φθινοπωρινή σεζόν, και συγκεκριμένα στις street style εμφανίσεις τους στη διάρκεια του «Μήνα της Μόδας» που μόλις ολοκληρώθηκε.

Την είδαμε στην Place Vendôme στο Παρίσι, στην Galleria Vittorio Emanuele II του Μιλάνου, αλλά και στις hip downtown περιοχές του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης και η αλήθεια είναι πως μας ταιριάζει απόλυτα και με τα πιο «μουντά» χειμωνιάτικα σύνολά μας. Αν, λοιπόν, δεν την έχεις αποκτήσει ακόμα και ανταποκρίνεται στο budget σου, μπορείς να το ξανασκεφτείς. Είναι η all season bag που λείπει από μία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα.