Intimacy: 3 lingerie trends που πρέπει να υιοθετήσεις στις πιο προσωπικές σου στιγμές

Intimacy: 3 lingerie trends που πρέπει να υιοθετήσεις στις πιο προσωπικές σου στιγμές

Ξέχνα τις ρομαντικές δαντέλες και τις παστέλ αποχρώσεις, αυτές είναι οι νέες τάσεις στα εσώρουχα.

tatoo prints

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπεραναλύουμε τις τάσεις στα ρούχα και στα αξεσουάρ. Γράφουμε για το αν πρέπει να φοράμε μπροκάρ, φορέματα με όγκο στα μανίκια, 70s καμπάνες και μιλιτέρ παλτό. Μιλάμε για νεορομαντικά κομμάτια, για bohemian style, για rock αναφορές και για preppy outfits. Aλλά σχεδόν κανείς δεν «μιλάει» για αυτά που πρέπει να φοράμε μέσα από τα ρούχα μας, κανείς δεν γράφει για τις τάσεις στα εσώρουχα, ενώ αυτές υπάρχουν και «ζουν αναμεσά μας».
Φέτος πρέπει να αφήσεις στην άκρη τα girly lingeries σου σε παστέλ αποχρώσεις και πρέπει να επενδύσει σε αυστηρές μαύρες, μπλε, πράσινες και γκρι επιλογές. Επίσης υπάρχουν 3 πολύ κομψά και αισθησιακά trends που θα αναλύσουμε ευθύς αμέσως ώστε να τα εντάξεις άμεσα στις «κρυφές γωνιές» της γκαρνταρόμπας σου και να ανανεωθείς εκ των έσω.
Tattoo prints

Kεντημένα ή τυπωμένα, πάνω σε διαφάνειες, αυτά τα εσώρουχα κολακεύουν όλους τους τόνους δέρματος από τους πιο ανοιχτούς, μέχρι τους πιο σκούρους. Επίσης το ότι με τα σχέδιά τους καλύπτουν μόνο συγκεκριμένα σημεία, τα κάνει ακόμα πιο αισθησιακά.

body

Διάφανα κορμάκια

Ακόμα και στη διάφανη εκδοχή τους, τα κορμάκια μπορούν να φορεθούν και σαν κανονικά top με άλλο σουτιέν από μέσα τους. Και από πάνω τους να βάλεις μία μάλλινη ζακέτα, μία πλεκτή μπλούζα με μεγάλο V ακόμα και ένα πουκάμισο. Θα μισοφαίνεται από μέσα το συγκεκριμένο lingerie και αυτό θα είναι το απόλυτο sexy twist για κάθε σου σύνολο.

velvet

Βελούδο

Tόσο πολυτελές υλικό στην πιο «ιδιωτική στιγμή του» είναι το must have thing στα εσώρουχα της σεζόν. Μπορείς να το υιοθετήσεις τόσο σε bodies που φοριούνται και σαν μπλουζάκια, όσο και σε σουτιέν χωρίς μπανέλα και ψηλόμεσα σλιπ. Το βελούδο έχει κάτι το ρετρό που δίνει μία classy νότα στις lingerie επιλογές σου.