Σύμφωνα με τα πιο ψαγμένα fashion accounts αυτά είναι τα 3 αντικείμενα που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

Σύμφωνα με τα πιο ψαγμένα fashion accounts αυτά είναι τα 3 αντικείμενα που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

Αν δεν τα έχεις ήδη βάλει στη ζωή και στην γκαρνταρόμπα σου...

Ο χειμώνας είναι εδώ (ή θα είναι κάποια στιγμή σύντομα όταν επιτέλους πέσει η θερμοκρασία)! Τολμάμε να γράψουμε, παραφράζοντας ελαφρώς τη γνωστή έκφραση από το «Game of Thrones». Και αυτό στο κόσμο της μόδας μεταφράζεται με χουχουλιάρικα πουλόβερ, μακριά παλτό, μπότες πάνω από τα γόνατο, πανωφόρια με sheepskin λεπτομέρειες και cozy αξεσουάρ, όπως γάντια, σκούφοι και κασκόλ, που μπορούν να σε κρατάνε ζεστή όταν η θερμοκρασία αρχίζει και πέφτει αισθητά. Μαζί όμως με όλα αυτά τα κλασικά ρούχα και αξεσουάρ που θα βάλουμε αυτή τη σεζόν, και φοράμε και σχεδόν κάθε χειμώνα τα τελευταία χρόνια, έχουν έρθει στη ζωή μας και έχουν ήδη κατακλύσει και το Ιnstagram τρία πολύ συγκεκριμένα fashion αντικείμενα που όλα δείχνουν ότι θα είναι τα must have items της σεζόν. Ποια εννοούμε;

https://www.instagram.com/p/B4xfyiahDjd

Μα φυσικά αυτά τα 3 που έχουμε εντοπίσει στα τελευταία posts στους λογαριασμούς του Instagram κοριτσιών όπως η Camille Charrière, η Εrica Davies και η Natasha Ndlovu. Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένες, μιλάμε για το μακρύ καρό παλτό, για τα γυαλιά ηλίου σε σχήμα πεταλούδας και για τα «στρατιωτικά» μποτάκια με τρακτερωτή σόλα που θυμίζουν τις Dr. Martens που φορούσαμε στο λύκειο.

https://www.instagram.com/p/B4Ikh3Mj-Xp

Αν είναι στα posts των συγκεκριμένων It-girls, σε λίγο θα είναι παντού οπότε καλό είναι να φροντίσεις να τα προμηθευτείς τώρα, να βρεις ευφάνταστους και στυλάτους τρόπους για να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου και να υποδεχθείς τον χειμώνα με το στυλ και τα lookς που αξίζουν.

https://www.instagram.com/p/B3RwJ8JH1hM