'ALE I want for Christmas is... 3 συντάκτριες του Queen.gr διαλέγουν τα ρούχα του Ρεβεγιόν

Διονυσία Καλαποθαράκου
'ALE I want for Christmas is... 3 συντάκτριες του Queen.gr διαλέγουν τα ρούχα του Ρεβεγιόν

Όποιο και αν είναι το προσωπικό σου στυλ, σε ένα κατάστημα 'ALE θα βρεις τα κατάλληλα, γιορτινά ρούχα για σένα.

LP1 0621
LP1 0495
LP1 0492
LP1 0502

Στις «αποφάσεις μου για το Νέο Χρόνο», μαζί με το να τρώω υγιεινά, να κοιμάμαι περισσότερο και να μην γκρινιάζω για τα πάντα, έρχομαι να προσθέσω πολύ συνειδητά και ώριμα και το «να πηγαίνω πιο συχνά για ψώνια με φίλες». Γιατί όποτε το κάνω καταλαβαίνω πόσο διασκεδαστικό, ψυχαναλυτικό και εποικοδομητικό σε θέματα στυλ, μπορεί να είναι. Πρόσφατα το δοκίμασα μαζί με τις φίλες και συναδέλφους, Γωγώ και Νάνσυ, από το Queen.gr όπου βρεθήκαμε σε ένα κατάστημα ‘ALE στο κέντρο της Αθήνας να διαλέγουμε ρούχα για το Ρεβεγιόν μας. Επέλεξε η καθεμία, ανάμεσα σε δεκάδες κομψά και trendy κομμάτια, αυτό που ταιριάζει στον χαρακτήρα και τον σωματότυπό της, και ταυτόχρονα γελάσαμε τόσο πολύ που το Νο1 στη λίστα μου με τα «New Year's resolutions», μόλις καλύφθηκε!

‘60s Muse
Η νοσταλγία παλαιότερων δεκαετιών μας γεμίζει συγκίνηση είτε πρόκειται για κινηματογραφικές παραγωγές, είτε για γνώριμες μελωδίες, είτε για οποιαδήποτε άλλη μορφή τέχνης. Όταν μιλάμε όμως για fashion trend, δεν είναι η γλυκύτητα που πλημμυρίζει την καρδιά μας η βασική μας σκέψη, αλλά η «ασφάλεια» που μας κάνει να νιώθουμε με τον εαυτό και την εμφάνισή μας η υιοθέτηση μίας τάσης που ξέρουμε εξ ορισμού ότι θεωρείται καλόγουστη και κομψή. ‘Ετσι και εγώ (aka Διονυσία), επιλέγοντας αυτό το mini, 60s φόρεμα και συνδυάζοντας το με οπάκ καλσόν και μαύρες μπότες με τακούνι, «μπήκα για λίγο στα παπούτσια» της Jean Shrimpton –γνωστού fashion icon του Λονδίνου την περίοδο των «Swinging Sixties» και αποφάσισα «να περπατήσω προς το 2018» με ρετρό αναφορές και στοιχεία του παρελθόντος που χάρη στα ‘ALE και την χειμερινή συλλογή τους, είναι αυτή τη σεζόν πιο επίκαιρα και fashionable από ποτέ.


LP1 0528
LP1 0542
LP1 0540

Neo Boho
Η Νάνσυ έχει μία φρεσκάδα, μία διάθεση για εξερεύνηση και μία παρορμητικότητα που συνάδει και με το νεαρό της ηλικίας της αλλά και την οδηγεί τη μέρα του Ρεβεγιόν να την περάσει σε πολλά διαφορετικά μέρη, από cozy συγκεντρώσεις σε σπίτια, μέχρι ξέφρενα ξενύχτια σε bars. Γι’ αυτό επέλεξε μία loose, λαχουρένια παντελόνα με εντυπωσιακό μοτίβο και τη συνδύασε με ένα ethnic μακρύ κολιέ και ένα μαύρο crop top με μανικάκι, το οποίο μπορείς να φορέσεις 24 ώρες το 24ωρο. «Το βραδινό ντύσιμο δεν το έχω συνδέσει με στενά ρούχα με τα οποία ασφυκτιάς, ούτε με αυστηρές γραμμές που δεν ταιριάζουν στο ελεύθερο πνεύμα των εξόδων και των δραστηριοτήτων μου. Πολυτέλεια για εμένα είναι η άνεση και μέσα στα ρούχα και τα αξεσουάρ της ‘ALE, νιώθω ότι μπορώ να εκφραστώ απόλυτα», μας είπε η Nάνσυ βγαίνοντας από το κατάστημα του brand και δεν έχουμε παρά να συμφωνήσουμε.


LP1 0548
LP1 0556
LP1 0558

Sexy Glam
Η Γωγώ έχει συμφιλιωθεί με δύο πράγματα, πρώτον με τον ρόλο της ως relationship editor του Queen.gr και δεύτερον με τη θηλυκή της φύση, γι’ αυτό δεν επιλέγει κομμάτια που κρύβουν την petite σιλουέτα της, αλλά που την αναδεικνύουν στο maximum. Για το φετινό Ρεβεγιόν και για αυτές τις μέρες που όλες θέλουμε να βγάλουμε μέσα στις σχέσεις μας, αλλά και μπροστά στον καθρέπτη μας, τον καλύτερο εαυτό μας, εκείνη διάλεξε ρούχα ‘ALE που δεν γίνεται να σε αφήσουν να περάσεις απαρατήρητη όπου και αν πας. Συγκεκριμένα συνδύασε μία πλισέ, βελούδινη παντελόνα –η οποία είναι ασχέτως Εορτών must have κομμάτι για εφέτος- με ένα εντυπωσιακό bustier με κεντήματα. Όλα σε μαύρες και σε γκρι αποχρώσεις για μοιραία looks… «γιατί κορίτσια μου το 2018 πρέπει να μας βρει ευτυχισμένες, ερωτευμένες και sexy, αυτή είναι η ευχή μου!» Την «ακούμε» Γωγώ και ευχόμαστε να πιάσει!


LP1 0631


Μεταξύ shopping, ανταλλαγή αποφθεγμάτων και fitting στα πιο stylish ‘ALE κομμάτια, τα Χριστούγεννα ήρθαν για το Queen.gr λίγο νωρίτερα αυτό το χαρούμενο πρωινό στο κατάστημα στην Πατησίων….