Santa Claus is coming to... Tezenis!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Santa Claus is coming to... Tezenis!

To καλύτερο δώρο που μπορείς να βρεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; Τη νέα Tezenis Christmas collection! Το brand που πάντα εστιάζει στις τελευταίες τάσεις, αφιερώνει στην περίοδο των εορτών κομμάτια με χιούμορ και fun.

To καλύτερο δώρο που μπορείς να βρεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο; H νέα Tezenis Christmas collection! Επίσης, με αγορές άνω των 30€, δώρο η χριστουγεννιάτικη τσάντα Tezenis (ισχύει έως 31/12 και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων).
Χαριτωμένες παιδικές πιτζάμες, sexy εσώρουχα σε μαύρες και κόκκινες αποχρώσεις, άνετα γυναικεία homewear και στυλάτα ανδρικά σετ ύπνου, ολοκληρώνουν την γκάμα όσων μπορούν να σε «ξεσηκώσουν» αυτές τις γιορτές και να θες να τα «ρίξεις και εσύ μέσα στον σάκο σου» σαν άλλος Άγιος Βασίλης. Η νέα, Xmas collection Τezenis «κρύβει» μέσα της όλα όσα όχι μόνο θα ήθελες να σου κάνουν δώρα, αλλά σκέφτεσαι να αγοράσεις και εσύ η ίδια για να χαρίσεις στους αγαπημένους σου. Τα Χριστούγεννα, άλλωστε, είναι μία γιορτή αγάπης και προσφοράς που αν «ντύσεις» στα στυλάτα Tezenis χρώματα και σχέδια θα την βιώσεις και φέτος με τον πιο fashionable τρόπο!

c sdcs
xsxaxa
xc xs v

Κόκκινο, το βασικό χρώμα για τις γιορτές που έρχονται, χαρακτηρίζει έντονα την underwear σειρά με σλιπ, μπαλκονέ σουτιέν με ένθετα δαντέλας ή με κεντημένα μοτίβα με εφέ glitter και bralettes. Must-have για τις party μέρες και νύχτες που πλησιάζουν – ιδανικά να φορεθούν κάτω από tops και πουκάμισα.

Η Tezenis δεν έχει εγκαταλείψει τη διασκεδαστική πλευρά της. Η συλλογή περιλαμβάνει outfits όπου πρωταγωνιστούν τα πουά με τούλι, ένα maxi φιόγκο από σατέν και fun διακοσμητικά σε χριστουγεννιάτικο ύφος.

Το κόκκινο πάει μαζί με το μαύρο για τα πιο hot nightwear looks. Διαφανή εσώρουχα και body με lurex ένθετα – τέλεια για να συνδυαστούν με σορτς ή μία μίνι φούστα για να πετύχετε ένα νεανικό, cool look την Πρωτοχρονιά!

csdc sa
zxx z x
xsxAS
ASZA

Η σειρά Sleepwear έχει παιχνιδιάρική διάθεση. Μία τάση που χαρακτηρίζει τόσο τα γυναικεία, όσο και τα αντρικά κομμάτια, με χιουμοριστικά σλόγκαν και cartoon-style prints.




Η παιδική συλλογή περιλαμβάνει μαλακές, super furry πιτζάμες, πουλόβερ με σχέδια μονόκερου και αρκουδάκια σε T-shirts.