Μαθήματα Μόδας: Tα 7 fashion ονόματα που πρέπει να ξέρεις το 2018

Διονυσία Καλαποθαράκου
Μαθήματα Μόδας: Tα 7 fashion ονόματα που πρέπει να ξέρεις το 2018

Και γιατί πρέπει να τα ξέρεις... πάντα μιλάμε με αποδείξεις. 

street style 2018 new

Σε λίγες μέρες αφήνουμε πίσω μας το 2017 και πλησιάζουμε με βήμα γοργό στο 2018, το οποίο πρέπει να κοιτάξουμε με αισιοδοξία και υψηλή αίσθηση του στυλ. Είναι καιρός, λοιπόν, να επικεντρωθούμε στο (fashion) μέλλον και να γνωρίσουμε όλα τα αναδυόμενα αστέρια που πρόκειται να μεσουρανήσουν στο σύμπαν της μόδας, την επόμενη χρονιά.
Αυτή η βιομηχανία αναζητά με τρομερά γρήγορους ρυθμούς το «Next Big Thing», είτε πρόκειται για το πιο hip ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, μία It-Bag, τον καινούργιο σχεδιαστή που διαταράσσει τις ισορροπίες στον κόσμο των τάσεων, ένα νέο μοντέλο που κάνει πρωταγωνιστεί στην πασαρέλα ή ένας φωτογράφος ή στυλίστας που μας προκαλεί μέσα από την αισθητική και την ματιά του να δούμε τα ρούχα με άλλο τρόπο. Όλη αυτή η αέναη αναζήτηση οτιδήποτε «hot» δεν σημαίνει φυσικά «ότι αυτό που πρόκειται να έρθει είναι καλύτερο από αυτό που προϋπήρχε», δείχνει όμως ότι πάντα προσπαθούμε να προωθήσουμε τα όρια της βιομηχανίας της μόδας και να δείξουμε πόσα διαφορετικά μέρη της ζωής μας «αγγίζει» η fashion industry.

Καθώς ετοιμαζόμαστε να καλωσορίσουμε ένα νέο έτος, έχουμε συγκεντρώσει τα brands και τα πρόσωπα που στοιχηματίζουμε ότι θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση του κόσμου της μόδας το επόμενο έτος. Εσύ δεν έχεις παρά να τα μελετήσεις ώστε να σε βρει πλήρως ενημερωμένη το 2018!

Δες επίσης: Tι πρέπει να κάνεις με τα χέρια σου όταν βγαίνεις φωτογραφία;Tι πρέπει να κάνεις με τα χέρια σου όταν βγαίνεις φωτογραφία;