Video: Απόλυτες Queenettes στο απόλυτο εμπορικό πολυκατάστημα

Διονυσία Καλαποθαράκου
Video: Απόλυτες Queenettes στο απόλυτο εμπορικό πολυκατάστημα

Μία μέρα για ψώνια με φίλες στο Golden Hall είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να σου συμβεί!

Αν έβλεπες μία τυπική Χολιγουντιανή παραγωγή που απευθύνεται σε γυναίκες, μία rom com που εξυπηρετεί όλα τα κλισέ, θα περίμενες να δεις την πρωταγωνιστική κοριτσοπαρέα να περνάει τα πρωινά του Σαββάτου της σε ένα εμπορικό κέντρο, ψωνίζοντας στυλάτα ρούχα, δοκιμάζοντας αξεσουάρ και τρώγοντας ένα ελαφρύ γεύμα σε ένα ατμοσφαιρικό καφέ. Εσύ, από τη βολή του καναπέ σου, θα ζήλευες λίγο…
Θα επιθυμούσες να «μπεις στα παπούτσια τους», να ξεσηκώσεις τι φίλες σου και να ζήσετε και εσείς μία shopping εμπειρία τόσο διασκεδαστική, όσο και οι συζητήσεις σας. Εδώ στο Queen.gr αυτό το «πράσινο τερατάκι της ζήλιας» για τους functional χαρακτήρες των ξένων κινηματογραφικών παραγωγών, το «μεταφράσαμε» σε ψώνια και lunch στο αγαπημένο μας Golden Hall.
Η Δήμητρα, η Γωγώ, η Νικολέττα μας και εγώ (η Διονυσία), αφού ανταλλάξαμε άπειρα μηνύματα, οριοθετήσαμε σε μία λίστα το budget που είχε να επενδύσει η καθεμία και επαναπροσδιορίσαμε το ραντεβού μας γύρω στις δέκα φορές, συναντηθήκαμε στην είσοδο του Golden Hall και περάσαμε μία μέρα σαν αληθινές… Hollywood stars.
Φτιάξαμε τα μαλλιά μας στο κομμωτήριο του Γιώργου Δουδέση, ψωνίσαμε ρομαντικά φορέματα από το Twinset, κοσμήματα από το Αnatol, chic πέδιλα από το κατάστημα Καλογήρου, δοκιμάσαμε πανωφόρια στο Eponymo και βρήκαμε τα πιο τέλεια corporate σύνολα στο κατάστημα Vardas.
Στο τέλος, φυσικά και κλείσαμε αυτή την έξοδο για shopping, που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, πάνω από ένα πλατό αλλαντικών και τυριών, πίνοντας το πιο εκλεπτυσμένο κρασί της πόλης, στο Il Barretto. Γιατί αν δεν πάει το «Sex&The City» στα κορίτσια, πάνε τα κορίτσια στο «Sex&The City» (aka Golden Hall)!