Χρυσές Σφαίρες 2018: Οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς

Διονυσία Καλαποθαράκου
Χρυσές Σφαίρες 2018: Οι πιο καλοντυμένες της βραδιάς

H 75η τελετή των Golden Globes ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες στο Beverly Hills και εμείς έχουμε για εσένα όλα τα looks των λαμπερών βραβείων.

Με ένα «διαφορετικό κόκκινο χαλί» ξεκίνησε φέτος η 75η Τελετή Απονομής των Βραβείων Golden Globes και με τις stars να αποχωρίζονται τα εντυπωσιακά gowns σε έντονες χρωματικές αποχρώσεις και ευφάνταστα prints, για να φορέσουν όλες μαύρα. Στο πλαίσιο του #ΤimesUp movement και του «σκανδάλου Weinstein» έκαναν μία δήλωση ενάντια στην σεξουαλική κακοποίηση των γυναικών στη βιομηχανία του θεάματος, στην εκμετάλλευσή τους, ακόμα και στις οικονομικές ανισότητες τις οποίες αντιμετωπίζουν.

GettyImages 902432836

Κάτι τέτοιο είναι πρωτοφανές στην ιστορία του θεσμού και δεν έχει μόνο ηθική σημασία και συναισθηματική βαρύτητα, αλλά μας χάρισε και ένα red carpet διαφορετικό από τα άλλα, γεμάτο μαύρα φορέματα, μαύρα deux-pièces και μαύρα κοστούμια. Πάμε να δούμε αναλυτικά στην παρακάτω γκάλερι όλες τις stars που περπάτησαν πάνω σε αυτό χθες το βράδυ καθώς και τη δημιουργία του σχεδιαστή την οποία επέλεξαν να φορέσουν. Το ότι όλα τα ρούχα είναι μαύρα δεν τα κάνει λιγότερο εντυπωσιακά… πιστέψτε μας.

H Zoe Kravitz, η Reese Witherspoon, η Laura Dern και η Shailene Woodley στο Official Golden Globe Awards After Party της HBO

Δες επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2018: Δείτε όλες τις υποψηφιότητες

Χρυσές Σφαίρες: Φέτος όλες οι Celebrities θα βάλουν μαύρα. Μάθε γιατί…