Aυτό είναι το λευκό T-shirt που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα

Aυτό είναι το λευκό T-shirt που δεν θα φύγει ποτέ από την μόδα

Δεν σταματάμε να το βλέπουμε στις street style stars.

Yπάρχουν τα απλά, λευκά T-shirt και υπάρχει και αυτό με το λογότυπο της Gucci. Aν θυμάσαι καλά ολόκληρο το 2016 ασχολούμασταν με τα loafers του brand και το πώς οι fashion bloggers τα είχαν εντάξει στις casual αλλά και στις πιο επίσημες εμφανίσεις τους. Από το ’16 όμως μέχρι και σήμερα δεν είναι αυτό το κομμάτι του ιταλικού Οίκου μόδας που συνεχίζουν να αποθεώνουν όλες οι fashion influencers, αλλά ένα άλλο πιο ευπροσάρμοστο σε όλα τα outfits.

https://www.instagram.com/p/BNztq9eAPQG/

Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά αυτό που διάβασες στην πρώτη σειρά του άρθρου μας, το μπλουζάκι με το ρετρό σήμα της Gucci πάνω. Σύμφωνα με τη μηχανή αναζήτησης μόδας, Lyst, υπάρχουν ακόμα έως και 2000 αναζητήσεις ημερησίως για το «T-shirt Gucci» (κυρίως από χρήστες στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη) και το tee έχει ξεπεράσει επίσημα και τα παπούτσια του brand στην προτίμηση του αγοραστικού κοινού. Έχει φορεθεί, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, από όλους τους street style stars που μπορούμε να σκεφτούμε, όπως οι: Pernille Teisbaek, Pandora Sykes, Camille Charrière, Lucy Williams, Courtney Trop και άλλες.

https://www.instagram.com/p/BNJykTyjHhN/

Και ενώ τα 400 Ευρώ για ένα μακό μπλουζάκι μπορεί να ακούγονται υπερβολικά, έρχονται αυτά τα fashionable κορίτσια και προσπαθούν να μας πείσουν ότι το vintage στυλ του είναι ό,τι πρέπει για να αναζωογονήσεις το πνεύμα της δεκαετίας του '80, την οποία θα δεις να πρωταγωνιστεί στις πιο hot τάσεις αυτής της σεζόν. Δεν σημαίνει ότι τα καταφέρνουν αλλά είναι ωραία που τις βλέπουμε να το φοράνε χωρίς φόβο, αλλά με πάθος…
Δες επίσης: 10 stars με σιλουέτα «κλεψύδρα» (και πώς να ντυθείς αν έχεις αυτόν τον σωματότυπο)

https://www.instagram.com/p/BPX6WKml1fE/