Mάθε τα πάντα για το αυριανό fashion show του Tommy Hilfiger

Mάθε τα πάντα για το αυριανό fashion show του Tommy Hilfiger

Μετά την Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, το τρίτο παγκόσμιο λανσάρισμα του TOMMYNOW θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου στις 21.30 (ώρα Ελλάδας) στον διάσημο μουσικό χώρο Roundhouse του Λονδίνου με ένα βιωματικό "See Now, Buy Now" runway event.

fa17 hilfiger collection look 03
fa17 hilfiger collection look 08

Η επίδειξη μόδας TOMMYNOW για το Χειμώνα του 2017 θα περιλαμβάνει look από την ανδρική συλλογή Hilfiger Edition, σηματοδοτώντας για πρώτη φορά από το 2010 ότι οι ανδρικές και γυναικείες συλλογές του brand θα μοιράζονται το runway. Η ανδρική συλλογή Hilfiger Edition αποδίδει φόρο τιμής στην ιστορία του Tommy Hilfiger στα ανδρικά ενδύματα, ενώ οι διαχρονικά κλασικές γραμμές επαναπροσδιορίζονται για να αποτελέσουν τα δομικά στοιχεία μιας ουσιαστικής ανδρικής γκαρνταρόμπας. Η επίδειξη θα παρουσιάσει επίσης τη γυναικεία συλλογή Hilfiger Collection και την TommyXGigi capsule συλλογή για το Χειμώνα του 2017, η οποία προέκυψε από την τρίτη συνεργασία με το supermodel και παγκόσμια πρέσβειρα του brand Gigi Hadid.

Οι συλλογές Tommy Hilfiger για τo Φθινόπωρο / Χειμώνας 2017 με τίτλο "The American Alternative", γιορτάζουν τη δεκαετία του 90’ δίνοντας ένα νέο twist στην παράδοση. Οι συλλογές ενσωματώνουν την επαναστατική διάθεση που χαρακτηρίζει τη δεκαετία του ‘90 και «παίζουν» με αντιθέσεις στα look, με oversize αναλογίες και με αθλητικές επιρροές. Το rock ‘n roll στυλ καταλαμβάνει κεντρικό ρόλο στον σχεδιασμό με αστέρια, καρφιά και χαρακτηριστικά υφάσματα. Οι συλλογές είναι τολμηρές, χαλαρές και απλά..... cool.

Stay tuned!
#tommynow #tommyxgigi #tommyxthechainsmokers