Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από το show της Tommy Hilfiger σε βάζουν στο κλίμα του «Rock Circus»

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες από το show της Tommy Hilfiger σε βάζουν στο κλίμα του «Rock Circus»

Δες παρακάτω exclusive best of backstage φωτογραφίες από την πασαρέλα Tommy Hilfiger, όπως αυτή παρουσιάστηκε στο Roundhouse του Λονδίνου.

Το «ROCKCIRCUS» event έφερε στο Λονδίνο το σόου TOMMYNOW «See Now, Buy Now» στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου. Το fashion show ήταν γεμάτο ενέργεια και παλμό τόσο πάνω στο catwalk όσο και στα παρασκήνια του, από όπου και είναι οι αποκλειστικές φωτογραφίες που θα δεις παρακάτω. Το «ροκ τσίρκο» του Tommy Hilfiger ήταν βασισμένο πάνω στη μόδα, τη μουσική και τη διασκέδαση και εμπνευσμένο από τη διαχρονική αγάπη του σχεδιαστή για το rock-and-roll, συνδύασε τη γοητεία και τη νοσταλγία με μια φρέσκια και τολμηρή στάση. Παρατηρώντας τα Α-list μοντέλα όπως τις: Bella Hadid, Devon Windsor, Hailey Baldwin, Joan Smalls, Sara Sampaio, Jourdan Dunn, Georgia May Jagger και φυσικά την ambassador του brand, Gigi Hadid, σε backstage στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, μας έκαναν να νιώσουμε και εμείς μέρος αυτού του fashionable «τσίρκου» και να πιάσουμε τα vibes ενός show που ξέφυγε από τα τετριμμένα.
Η Tommy Hilfiger ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο την πρωτοποριακή εμπειρία μόδας TOMMYNOW, παρουσιάζοντας μαζί σε μια επική σκηνή τις συλλογές Tommy Hilfiger, TommyXGigi, Hilfiger Collection και Hilfiger Edition. Οι collection για το Φθινόπωρο 2017 διαθέτουν μια επαναστατική ματιά πάνω στην κληρονομιά του brand από τα ‘90s. Είναι το όραμα για την μοντέρνα Americana, εκεί που η κουλτούρα των νέων και το grunge συναντούν το prep. Είναι η παράδοση που συναντά το στιλ του δρόμου, μαζί με statement καρό, απρόσμενες αναλογίες καθώς και αναφορές σε αθλητικές σιλουέτες και το skate. Kαι η αποκλειστική πρόσβαση στις off duty στιγμές των μοντέλων που συμμετείχαν σε αυτό, μας κάνουν να αντιληφθούμε πιο σφαιρικά την street φιλοσοφία του Οίκου. Καλωσόρισες στα backstage του ROCKCIRCUS!