Μπορείς να φορέσεις σορτσάκι στο γραφείο; Ναι, ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες!

Μπορείς να φορέσεις σορτσάκι στο γραφείο; Ναι, ακολουθώντας αυτούς τους κανόνες!

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν φορέσεις το αγαπημένο σου σορτσάκι στη δουλειά

Υπάρχει ένας πολύ βασικός κανόνας όσον αφορά το καλοκαιρινό στυλ στο γραφείο, που λέει πως τα σορτσάκια δεν πρέπει να αποτελούν επιλογή για το καθημερινό office look σου.

Κι όμως, δεν ισχύει!

Όταν οι θερμοκρασίες παραμένουν υψηλές, είναι δύσκολο να ντυθείς για το γραφείο χωρίς να σου φανεί η όλη διαδικασία γολγοθάς, αλλά και δίχως να περάσεις όλη την ημέρα με ένα σύνολο που σε ζεσταίνει. Εκτός από τα φορέματα, τις φούστες και τις ολόσωμες φόρμες, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου σορτσάκι -denim ή όχι-, αρκεί να το συνδυάσεις σωστά.

Τι πρέπει να προσέξεις;

Το μήκος.

425d77db5bbc24d6d4068355827918a7

Εννοείται πως τα καυτά σορτσάκια πρέπει να μένουν εκτός γραφείου. Το ιδανικό μήκος θεωρείται αυτό με το οποίο νιώθεις πως δε γίνεσαι αποκαλυπτική (σκέψου περίπου πάνω από το γόνατο).

Το στυλ.

shorts

Ένα ριγέ σορτσάκι, ή ένα μονόχρωμο ψηλόμεσο σορτς με navy λεπτομέρειες είναι κομμάτια που εύκολα μπορείς να συνδυάσεις με ένα απλό λευκό τοπ και να δείχνεις chic. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τα τζιν σορτσάκια με πολλά σκισίματα.

Τα παπούτσια.

f957c5bc2d1cf0744314c3e488e241db

Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το σύνολό σου, πρόσθεσέ του ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ή πλατφόρμες, ενώ αν το σορτσάκι σου είναι ήδη εντυπωσιακό, ένα ζευγάρι μπαλαρίνες, ή φλατ σανδάλια σε ουδέτερη απόχρωση μπορούν να ολοκληρώσουν κομψά το look σου.

Δες ακόμα:

Trend forecasting: Το στυλ στα σακάκια που θα λατρέψουμε το φθινόπωρο!