Ετοιμάζεστε για το τριήμερο; Με αυτά τα styling tips φτιάχνεται σωστά η βαλίτσα του weekend!

Ετοιμάζεστε για το τριήμερο; Με αυτά τα styling tips φτιάχνεται σωστά η βαλίτσα του weekend!

Η ανάγκη για απόδραση από τους έντονους και πιεστικούς ρυθμούς της πόλης είναι μεγάλη. Εκμεταλλευτείτε το τριήμερο που έρχεται και εξοπλιστείτε με τα απαραίτητα παπούτσια και αξεσουάρ για να είστε στιλάτες όλες τις ώρες της ημέρας.


Το μποτάκι περιπάτου. Το μποτάκι που θα φορέσετε στην εκδρομή στο δάσος ή στον περίπατο στο γραφικό χωριό που θα επισκεφτείτε. Τόσο η άνεση όσο και το ιδανικό ύψος του τακουνιού είναι τα σημεία κλειδιά που πρέπει να προσέξετε, ώστε να μην σας κουράσει καθόλου στο περπάτημα.

DH1011 L09 1

Βρείτε το εδώ.

Τo ψηλοτάκουνο μποτάκι. Το μποτάκι που θα σας κρατά σταθερά στο ύψος σας ακόμα και στις βραδινές εξορμήσεις σας. Συνδυασμένο με culottes ή skinny jeans και oversized πουλόβερ θα απογειώσει το στυλ σας και σίγουρα τη διάθεσή σας.

ES9816 L14 1

Βρείτε το εδώ.

Το μοντέρνο loafer. Αν ο προορισμός σας είναι σε κάποια άλλη πόλη, το ιδανικό σχέδιο που μπορείτε να επιλέξετε είναι ένα μοντέρνο loafer. Συνδυάζεται ιδανικά με φλοράλ πλισέ φούστες, ή φορέματα έως το γόνατο αλλά και με cropped skinny jeans.

DF9 L14 1

Βρείτε το εδώ.


Η τσάντα με κοντή λαβή. Το απαραίτητο αξεσουάρ για τις βόλτες και το shopping στα νέα μέρη που θα επισκεφθείτε. Ούτε πολύ μεγάλη ούτε μικρή, ιδανική για να χωράει τα απαραίτητα αλλά και τα σουβενίρς. Συνδυάζεται ιδανικά με όλα τα smart casual outfits.

GF6329 L15 1

Βρείτε την εδώ.

To στιλάτο σακίδιο. Αν χρειάζεστε τα χέρια σας ελεύθερα για εξερεύνηση ή για selfie φωτογραφίες, τότε το backpack είναι το ιδανικό αξεσουάρ για εσάς. Μαύρο για να ταιριάζει με όλα σας τα outfit και με έξυπνο κλείσιμο με φερμουάρ για εύκολη πρόσβαση στα προσωπικά σας αντικείμενα.

GF6265 L14 1

Βρείτε το εδώ.

Βρείτε όλη τη συλλογή Getaway της MIGATO εδώ > http://www.migato.com/shop-by-collection/getaway/ και καλό ταξίδι!