Πώς θα γίνεις φέτος τον χειμώνα το πιο στυλάτο urban girl

Πώς θα γίνεις φέτος τον χειμώνα το πιο στυλάτο urban girl

Ο χειμώνας ήρθε και για εμάς, τα κορίτσια της πόλης, έφτασε η ώρα να ανανεώσουμε το στυλ μας.

Ναι, λατρεύουμε το Urban Style, δηλαδή το στυλ της πόλης, το στυλ εκείνο που μας επιτρέπει να είμαστε άνετες και in fashion από το πρωί έως το βράδυ και μας συνοδεύει στη σχολή, τη δουλειά, το ραντεβού, τον καφέ και το ποτό. Το στυλ αυτό, λοιπόν, το βρήκαμε στη Staff Jeans.
Με αυτά τα κομμάτια θα γίνεις το απόλυτο «it girl» της πόλης
Οι γρήγοροι ρυθμοί της πόλης είναι σίγουρα απαιτητικοί γι’ αυτό και εμείς βρήκαμε τα κομμάτια που θα μας βοηθήσουν να γίνουμε φέτος τα απόλυτα «it girls» της πόλης.
Τι ανακαλύψαμε; Ότι η νέα συλλογή της Staff Jeans για τον χειμώνα του 2017 έχει όλα όσα ψάχναμε. Γιατί; Διότι πολύ απλά είναι φτιαγμένη για τους ανθρώπους της πόλης, για αυτούς που ξέρουν καλά την πόλη «από μέσα», που γνωρίζουν όλα τα καλά στέκια και τις «κρυφές», ποιοτικές γωνιές της πόλης για τους πραγματικούς #UrbanInsiders.
Πώς θα γίνεις και εσύ UrbanInsider; Μάθε να δίνεις σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί εκείνες είναι που κάνουν στο τέλος τη διαφορά και θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος, μέσα στο χάος της πόλης!
Γίνε και εσύ UrbanInsider με τη βοήθεια της Staff Jeans
Τι χρειάζεται για να γίνεις και εσύ η πιο στιλάτη γυναίκα της πόλης; Μην ανησυχείς! Εμείς μάθαμε τα «μυστικά» των #UrbanInsiders και αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σου, κομμάτι-κομμάτι και βήμα-βήμα!

vfvs
12435029 10205314354644997 1436647007 o
vsvfs
g h h

1. Ψάξε στη νέα συλλογή της Staff για vintage χειροποίητα jeans σε πολλά washings και τέλειο fit.

2. Διάλεξε στυλάτα και κορυφαία σε ποιότητα jackets.

3. Βρες στη Staff μια όμορφη ζακέτα που θα σε κρατήσει ζεστή και θα σου δώσει στυλ.

4. Δες στη συλλογή της Staff denim και cotton πουκάμισα.

Η νέα συλλογή της Staff Jeans βρίσκεται στα καταστήματα αλλά και online και περιμένει τους πραγματικούς #UrbanInsiders να την ανακαλύψουν. Μην χάνεις χρόνο και γίνε φέτος τον χειμώνα το πιο στυλάτο κορίτσι στην πόλη!
Shop online:
http://staff-jeans.com/en/
Staff Stores:
TheMall Athens, MetroMall, Κηφισιά-Κολοκοτρωνη 5,Πειραιας-Σωτηρος 23,Κορυδαλλος-Ταξιαρχων47,Θες/νικη-Τσιμισκη 59 και εμπορικό κέντρο Med.Cosmos
Staff Corners:
Attica-Αθήνα, NotosGalleries-Αθήνα, Θες/νικη, Καλαμάτα,EMES-Ερμού και Ευαγγελιστρίας