Fantastic Four: Mόνο 4 fashion trends πρέπει να γνωρίζεις φέτος

Διονυσία Καλαποθαράκου
Fantastic Four: Mόνο 4 fashion trends πρέπει να γνωρίζεις φέτος

Και εμείς στα παρουσιάζουμε και στα αναλύουμε.

miu miu resort

Μερικοί από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας του Πλανήτη, παρουσίασαν πρόσφατα τις Resort συλλογές τους για το 2017 και μας έδωσαν ένα hint για το τι πρέπει να προσέξουμε όσο αφορά τις τάσεις. Ξεχωρίσαμε τα τέσσερα «πιο δυνατά» fashion trends που θα πρωταγωνιστήσουν στον κόσμο της μόδας την επόμενη σεζόν και στα αναλύουμε για να μην σε βρει «αδιάβαστη» το νέο έτος.

Miu Miu Resort 2017
Νew Co-Ords
Μέχρι τώρα όταν σκεφτόμαστε deux pièces είχαμε στο μυαλό μας εμπριμέ τοπ με ασορτί κομμάτια από κάτω. Γιατί το σετάρισμα επέβαλε μέχρι στιγμής και για έναν ακατανόητο λόγο έντονα prints. Αυτός φέτος ήρθε η ώρα να αλλάξει. Το matchy-matchy είναι άκρως μινιμαλιστικό και κινείται σε μαύρες και λευκές αποχρώσεις.
Ρίγες
Το ότι είναι και πάλι στην μόδα δεν είναι νέο. Αυτό που ξαφνιάζει είναι ίσως το μέγεθος τους και η μονοχρωμία στην οποία παρουσιάζονται. Ξέχνα τα λεπτά ριγέ σύνολο, τα «χοντρά» stripes σε κόκκινο και μπλε χρώμα είναι μονόδρομος.
Graphic tee
Είτε το φορά με ένα κομψό Chanel ταγέρ, είτε με μία κοντή 80s, vinyl φούστα, το μπλουζάκι με στάμπα μπορεί να «σταθεί» και σε σύνολα εκτός πρωινής ζώνης. Και αυτό είναι άλλη μια μικρή νίκη του casual απέναντι στα καθωσπρέπει βραδινά σύνολα.
Μουσταρδί
Όχι ακριβώς κίτρινο, αλλά ούτε και καφέ. Το γλυκό χρώμα της μουστάρδας δεν είναι ακριβώς αυτό που θα θέλαμε να δούμε στην πασαρέλα, το προτιμάμε περισσότερο μέσα στο τοστ μας. Και αυτό γιατί είναι μουντό και δεν κολακεύει όλους τους τύπους δέρματος. Αν όμως εσύ έχεις την κατάλληλη –και αυτή είναι η πολύ λευκή- τότε να το δοκιμάσεις. Εμείς θα είμαστε μαζί σου.