Νόμιζες ότι ξεμπέρδεψες με το ροζ χρώμα; Σκέψου το ξανά...

Διονυσία Καλαποθαράκου
Νόμιζες ότι ξεμπέρδεψες με το ροζ χρώμα; Σκέψου το ξανά...

Φαίνεται ότι η Νο1 κοριτσίστικη απόχρωση θα πρωταγωνιστήσει στην γκαρνταρόμπα μας ακόμα μία σεζόν.

SS 2017 Chanel Fashion Show Paris Fashion Week
elle nyfw ss17 collections alexander wang 39 imaxtree
MICKAEL KORS

Ακόμα και αν είσαι ρεαλίστρια και συγκρατείς τα συναισθήματα σου, δεν μπορεί να μην έχεις συγκινηθεί, να μην έχεις λίγο σκιρτήσει σαν ρομαντικό κοριτσόπουλο βλέποντας τις εμφανίσεις της Emma Watson στο promo tour της ταινίας της, «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Τα περισσότερα φορέματα της κυμαίνονται στις αποχρώσεις του ροζ. Από δυναμικό φούξια μέχρι σοφιστικέ dusty pink. Eπίσης οι red carpet εμφανίσεις των πιο hot νέων stars αυτή τη στιγμή –όπως οι Sophie Turner και Lily James- έχουν πολλά «ροζ χαρακτηριστικά» να επιδείξουν.

Chanel S/S 2017
Η πιο διάσημη Αγγλίδα στυλίστρια αυτή τη στιγμή, η Rebecca Corbin Murray, δήλωσε στο site WhoWhatWear πως «δεν έχει σταματήσει ούτε και φέτος να βάζει το συγκεκριμένο χρώμα στις ντουλάπες των πελατών της» και πιθανολογεί πως θα είναι η Νο1 χρωματική επιλογή σε ρούχα και αξεσουάρ για δύο σεζόν στη σειρά, πράγμα που έχει πολλά χρόνια να συμβεί με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.

Αlexander Wang S/S 2017
Επίσης το ροζ πρωταγωνίστησε και στις συλλογές των μεγαλύτερων οίκων μόδας για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Αν υπάρχει ένα χρώμα που χρειάζεσαι στην ντουλάπα άμεσα, είναι αυτό και θα μας κάνει μεγάλη εντύπωση αν δεν το έχεις εντάξει ήδη με κάποιο τρόπο, μέσα από ρούχα και αξεσουάρ.. Από το gilry pink μέχρι το φούξια, μπορείς να κάνεις τις head-to-toe εμφανίσεις σου μοναδικά εκλεπτυσμένες και θηλυκές! Αν αναζητάς τις fashionable αναφορές δες τις συλλογές S/S 2017 από τα fashion houses Céline, Chanel, Valentino, Alexander Wang και Michael Kors για γρήγορη έμπνευση και stylish αναζητήσεις.

Michael Kors S/S 2017