Την Stirella, την Stirella! Τρεις απλοί τρόποι για να αποφύγεις το σιδέρωμα των ρούχων

Την Stirella, την Stirella! Τρεις απλοί τρόποι για να αποφύγεις το σιδέρωμα των ρούχων

Σε περίπτωση που το βαριέσαι και εσύ όσο και εμείς!

GettyImages 72444718

Δεν είναι πως δεν είμαστε προκομένα κορίτσια, το αντίθετο τολμώ να πω, απλά να υπάρχουν μερικές δουλειές που δεν μας ξετρελαίνουν. Και το σιδέρωμα είναι μία από αυτές. Μπορούμε να γίνουμε πολύ δημιουργικές με την μαγειρική, να εκτονωθούμε με το σφουγγάρισμα, να ηρεμήσουμε με το πότισμα των λουλουδιών αλλά αυτό το σίδερο δεν το «χωνέψαμε» ποτέ. Αν ανήκεις και εσύ, λοιπόν, στην «δική μας» κατηγορία που εναντιώνεται στην δικτατορία του σιδερώματος, διάβασε το παρακάτω άρθρο που πολύ θα σε ενδιαφέρει. Και αυτό γιατί ανακαλύψαμε τρεις εύκολους και απλούς τρόπους να στεγνώσεις τα ρούχα σου έτσι ώστε να φαίνονται σχεδόν κολλαριστά.... Εντάξει υπερβάλουμε και αναδιατυπώνουμε: έτσι που δεν θα χρειάζονται σιδέρωμα.

Στέγνωσέ τα στο ντους
Ναι, καλά κατάλαβες. Βάλε τα τσαλακωμένα ρούχα σου στην κρεμάστρα, κλείσε καλά την πόρτα του μπάνιου και τα παράθυρα, κρέμασέ τα από τον κύλινδρο της κουρτίνας του μπάνιου, από την έξω πλευρά φυσικά για να μην βραχούν και κάνε ένα αναζωογονητικό ντους με ατμούς. Όταν καθαρίσει η ατμόσφαιρα από τους υδρατμούς θα έχουν καθαρίσει και οι ζάρες από τα ρούχα σου.
Στέγνωσέ τα με το πιστολάκι των μαλλιών
Ρύθμισε το πιστολάκι στο ζεστό (προσοχή όχι στο καυτό γιατί μπορεί να κάνεις ζημιά στο ύφασμα αν είναι ευαίσθητο) και βάλε το ρούχο που θες να φορέσεις σε μια κρεμάστρα. Τώρα στόχευσε τοπικά με το στόμιο από το πιστολάκι και τον ζεστό αέρα τις ζάρες του ρούχου και σε λίγο θα είναι έτοιμο να το βάλεις και να βγεις έξω.
Σκέπασέ τα με νωπή πετσέτα
Τέντωσε καλά το ρούχο που σκοπεύεις να φορέσεις και άπλωσέ το πάνω σε μια λεία επιφάνεια εκτός εσωτερικού χώρου, στην αυλή ή στο μπαλκόνι σου, δηλαδή. Ρίξε από πάνω του μια ελαφρώς νωπή πετσέτα και άφησέ το έτσι όλη την νύχτα. Την άλλη μέρα το πρωί θα είναι σαν φρεσκοσιδερωμένο.

Photo credit: Getty Images