Βρήκαμε το μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε σύνολο

Βρήκαμε το μοναδικό αξεσουάρ που μπορεί να μεταμορφώσει κάθε σύνολο

Και σου προτείνουμε τις τρεις εκδοχές του που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Μην πάει το μυαλό σου σε κάποια πανάκριβη It-bag ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια και θεωρείς ότι με κάτι τέτοιο, όχι και τόσο απλό, μπορείς να ανανεώσεις ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σου. Το αξεσουάρ που έχουμε παρατηρήσει ότι πρωταγωνιστεί στις πιο cool street style εμφανίσεις της νέας σεζόν, δεν είναι άλλο από τις κάλτσες. Σε τρία διαφορετικά μήκη και πολλά διαφορετικά είδη, δες παρακάτω τα καλτσάκια που πρέπει να αποκτήσεις τώρα για να περάσεις το πιο stylish φθινόπωρο της ζωής σου!

kontes kaltses

Kοντές κάλτσες

Σε ένα διάφανο σχέδιο ή δίχτυ για τις πιο τολμηρές, μπορούν να φορεθούν μέσα από πέδιλα, peep toes γόβες, οxfords ακόμα και μπαλαρίνες ή pointy flats και να δώσουν μια δόση πολυτέλειας ακόμα και στο πιο απλό, καθημερινό σου σύνολο. Αυτό το μήκος θεωρείται ό,τι πιο hot για τις preppy εμφανίσεις σου.

how to style socks different lengths 190356 1505233685010 image.640x0c

Κάλτσες που φτάνουν στα μισά της γάμπας

Για nerdy εμφανίσεις, συνδυάζονται άψογα με pussy-bow blouses και midi φούστες. Αν δε επιλέξεις και κάποιο αθλητικό σχέδιο, όπως το κλασικό Adidas με τις 3 ρίγες μπορείς να το φορέσεις και με sneakers, shorts και φούτερ ή καρό πουκάμισο δεμένο στη μέση και να περιπλανηθείς ντυμένη με τον πιο cool τρόπο στο κέντρο της πόλης.

39b94d4e9e5173e05de7b41eadd6d041

Κάλτσες μέχρι το γόνατο

To κολεγιακό-μαθητικό είδος κάλτσας που έχει ταυτιστεί με τα σχολικά μας χρόνια και με girly, νεορομαντικές εμφανίσεις, κάνει δυναμικό comeback φέτος και μας γεμίζει νοσταλγία αλλά και προσμονή για τον χειμώνα που θα έρθει. Φανταζόμαστε, από τώρα, να τις φοράμε με χαμηλά brogues, loose πουλόβερ και κοντές, φαρδιές φούστες.