Φοράς skinny jean; Αρχικά μπράβο, σε δεύτερο επίπεδο δες με ποια παπούτσια πρέπει να το συνδυάσεις

Φοράς skinny jean; Αρχικά μπράβο, σε δεύτερο επίπεδο δες με ποια παπούτσια πρέπει να το συνδυάσεις

Αυτό το είδος παντελονιού ταιριάζει με πολύ συγκεκριμένα ζευγάρια.

st john knits black fringe long topper jacket victoria beckham ankle zip high waisted skinny jeans casual friday work wear office style memorandum 17
9223c15d5ed2208e1ee524718c848fe2 ripped skinny jeans black pumps
migato

Όπως γράψαμε ήδη και στον τίτλο, γιατί τα καλά πρέπει να λέγονται και η προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται, αν είσαι από τις γυναίκες που έχουν τα skinny jeans μέσα στη λίστα με τα «αγαπημένα τους denim παντελόνια» μόνο μπράβο έχουμε να σου πούμε. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο είδος παντελονιού είναι το μοναδικό που διαγράφει σε τέτοιο βαθμό την σιλουέτα μας, αναδεικνύοντας την όποια ατέλειά της.

Ακόμα και αν είναι φτιαγμένο από χοντρό και σκληρό denim ύφασμα, αγκαλιάζει και τονίζει τους μηρούς. Γι’ αυτό, ακόμα και αν εσύ δεν επιλέγεις ένα loose boyfriend σχέδιο, και συνεχίζεις να τα φοράς, χρειάζεσαι ένα ζευγάρι παπούτσια που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο λεπτή από όσο ενδεχομένως είσαι. Και εμείς μπορούμε να σου πούμε με μεγάλη ακρίβεια ποιο είναι αυτό: τα μυτερά kitten heels. Σε λουστρίνι ή ματ χρώμα, με slingback (aka ανοιχτά στο πίσω μέρος), με ρομαντικό, στρογγυλό κόψιμο στο κουτουπιέ ή sexy τριγωνικό, τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι τα πιο κατάλληλα για να τα συνδυάσεις με αυτού του είδους τα παντελόνια.

Επίσης τα χαμηλά τακούνια (kitten heels) είναι πολύ βολικά για το περπάτημα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και μεγάλο shoe trend για αυτή τη σεζόν. Διάλεξε ένα καφέ, ένα μαύρο και ένα μπεζ ζευγάρι και θα έχεις δημιουργήσει την πιο ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα για φέτος.

Mαύρα λουστρίνι, Migato

nak shoes


Mαύρα, Nak Shoes

tsakiris mallas


Kαφέ, Εxe, Τsakiris Mallas